Možná šlo o první rande nebo o vycházku starých známých, rozhodně se ale oběma zapíše hluboko do paměti. Do svízelné situace se dostal muž v Denisových sadech, když chtěl své známé předvést svoje hudební vlohy. Místo toho jí ale nechtěně ukázal odhalené pozadí. Od klavíru ho totiž dělilo kovové oplocení, které se rozhodl zdolat, a to bylo nad jeho síly.

„Při přelézání plotu zakončeného hroty se však kalhotami zachytil, ty se mu částečně stáhly a zůstal viset se zaklíněnou nohou, a navíc ještě hlavou dolů. Z netopýří polohy se po nějaké době dostal až díky strážníkům, které přivolal náhodný kolemjdoucí,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Video
Video se připravuje ...

Muž (37) v Brně se zasekl na plotě a své vyvolené místo hry na klavír ukázal pozadí MP Brno

Ustříhli nohavici

Vyprošťování nešťastníka ale nebylo jen tak. Aby mohla hlídka nešťastníka z plotu bezpečně sundat, vyžádala si na pomoc kolegy z pořádkové jednotky, kteří vozí speciální vybavení. „Z obou stran plotu pak strážníci přistavili teleskopické žebříky, ze kterých muže opatrně nadzvedávali. S jeho vědomím museli odříznout zaháknutou nohavici, aby ho vůbec mohli vyprostit,“ popsala mluvčí.

Po několika minutách se strážníkům podařilo muže ze sevření plotních příček vysvobodit. S úlevou jim poděkoval a omluvil se za své nerozvážné jednání. Zda to vše sledovala i dívka nebo dávno z nevydařené schůzky prchla, strážníci neuvádí.