Jednou z hlavních hvězd jedenáctitýdenní akce „Toyota roadshow“, která začala v září v Praze a v říjnu už objela Kladno, Karlovy Vary nebo Jihlavu, je druhá generace hybridního modelu Toyota C-HR. Ta se představuje v české premiéře: V pátek 13. října se ukáže v Brně, další týden v Uherském Hradišti, Zlíně, Olomouci.

Vedle C-HR reprezentující plně hybridní pohon páté generace demonstruje nový Prius plug-in hybridní technologii. Bateriový elektromobil pak zastupuje Toyota bZ4X a vodíkový elektromobil Toyota Mirai.

„Během roadshow se návštěvníci dozvídají podrobné informace o jednotlivých pohonech a technologiích. Stejně jako vloni jim jsou i letos k ruce prodejci a vyškolený personál i dotykové informační tabule detailně vysvětlující jednotlivé technologie,“ říká Michal Velička, marketingový manažer Toyota ČR.

Tady se roadshow Toyoty uskteční
Autor: Toyota

K letošní novince Toyotě C-HR je připravena i speciální zóna, kde si návštěvníci prohlédnou varianty kol a barev v rámci jednotlivých výbav a model převodovky. V rámci soutěžního koutku si mohou zazávodit s vybranými modely Toyota ve hře Gran Turismo na PlayStation a vyhrát dárky od Gazoo Racing za nejrychlejší čas ve vybraném závodě.

S výjimkou nové generace Toyoty C-HR jsou všechny zmíněné modely k dispozici nejen k prohlédnutí, ale i k testovacím jízdám, spolu se všemi ostatními vozy v aktuální nabídce značky. Pátou generaci hybridního pohonu si tak zájemci mohou vyzkoušet v modelech Corolla a Corolla Cross.

Video
Video se připravuje ...

Modely vozu Toyota si můžete vyzkoušet na velkolepé roadshow osobně. V pátek startuje v Brně moravská část. Toyota

V rámci naší roadshow chceme lidem podrobněji předvést všechny čtyři druhy pohonů, které aktuálně nabízíme, a dát jim možnost si je všechny vedle sebe otestovat v praxi. Pro Toyotu je to právě zákazník, kdo rozhoduje o tom, v čem bude jezdit a který druh pohonu je právě pro něj ten nejlepší. V neposlední řadě jde také o skvělou příležitost, jak ukázat naše nejnovější modely a technologické novinky,“ uzavírá Michal Velička.

Fotogalerie
47 fotografií