Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brněnská koupaliště se rozloučí s létem: Akce pro děti zdarma a kde se vykoupat ještě v září

/
  • Brněnská koupaliště se rouzloučí s létem: Akce pro děti zdarma a kde se vykoupete ještě v září.
    27. srpna 2022 ● 09:15

    Na největším brněnském koupališti Riviéra proběhne poslední prázdninový víkend hudební a sportovní program pro děti. Riviéra i Zábrdovice se posledního srpna uzavřou, koupaliště na Kraví hoře a venkovní bazén v Kohoutovicích budou fungovat i v září.

  • 1.

    Riviéra pro děti zdarma

    Na koupališti Riviéra se poslední prázdninový víkend koná hudební, taneční a sportovní akce. „Účinkovat budou například Honza Onder a Veronika Lálová ze Stardance, Michal Nesvadba z Kouzelné školky, nebo Tomáš Matonoha. Akci zakončí koncertem v neděli Lenka Filipová,“ řekla mluvčí Starez-Sport Michaela Dittrichová. Hudební program po oba dny doplní sportovní aktivity, například lanový park či lekce jógy. Celodenní vstupné je 50 korun pro dospělého člověka, děti do 14 let mají vstupné zdarma.

    Riviéra pro děti zdarma.
    Autor: Archiv STAREZ – SPORT, a.s.

  • 2.

    Kraví hora i v září

    Na koupaliště Kraví hora se nekoná rozloučení s létem, protože venkovní bazény zůstávají otevřené, i když už děti nastupují do školy. „Koupaliště na Kraví hoře máme v plánu uzavřít v neděli 11. září. Pokud by v té době byla ještě pozitivní předpověď, co se tepla týče, jsme schopní sezónu operativně prodloužit,“ vysvětlila mluvčí Brno-střed Kateřina Dobešová. V rámci plaveckého areálu na Kraví hoře se také nachází krytá hala, která funguje celý rok. Celodenní vstupné pro dospělého do venkovního areálu stojí 150 korun, děti a senioři platí 80 korun.

    Kraví hora i v září.
    Autor: Archiv Brno-střed

  • 3.

    Kohoutovice jen za dobrého počasí

    Aquapark Kohoutovice s koncem léta neuzavře venkovní bazén. „Střešní bazén bude otevřen do 18. září, se začátkem školního roku v pracovní dny od 14:00, o víkendu od 9:00. Samozřejmě za předpokladu, že bude vhodné počasí,“ řekla Dittrichová. Vnitřní bazény jsou otevřeny každý den do půl desáté večerní. V kohoutovickém aquaparku zaplatí dospělý za 1,5 hodiny ve všední den 160 korun, o víkendu o deset korun více, děti do pěti let plavou zdarma, slevu mají také děti od šesti let a senioři.

    Kohoutovice jen za dobrého počasí.
    Autor: Archiv STAREZ – SPORT, a.s.

  • 4.

    Zábrdovice skončí v srpnu

    Bazény v Zábrdovicích se uzavřou poslední srpnový den, koupaliště se v září neotevře ani v případě slunečného počasí. „Provoz koupaliště Riviéra i Zábrdovice je dlouhodobě naplánován do 31. srpna 2022. Konec sezóny na obou koupalištích směřujeme k tomuto datu každý rok. Máme ověřeno, že návštěvnost v září spojená se začátkem školního roku strmě klesá z několika tisíc na několik desítek návštěvníků,“ sdělila Dittrichová. Vstupné pro dospělého stojí 155 korun, děti a senioři platí 80 korun.

    Zábrdovice skončí v srpnu.
    Autor: Archiv STAREZ – SPORT, a.s.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy