„Světové značky přivezou minikaravany, karavany, vestavby i nejluxusnější obytné vozy,“ řekla manažerka veletrhů Lucie Vymazalová.

Do Brna vtrhla elektrokola

Po sedmi letech se na cestovatelských veletrzích Life! představí bicykly. Především díky kolům s elektickým pohonem. „Elektrokola proměnila celý sektor turistiky,“ zmínil manažer BikeLife Jiří Smetana. V pavilonu V se uskuteční testování elektrokol a elektrokoloběžek, pořadatelé kvůli tomu postaví speciální dráhu.

Lidé uvidí v pátek a v sobotu i najdražší kolo v Brně – půjde o horské elektrokolo Bianchi za 274 000 korun.

Padne český taneční rekord?

Kontakt se světem showbyznysu nabídne sekce Dance Life! K prověřenému moderátorovi Ondřeji Sokolovi letos přibude hvězda TV Nova Lucie Borhyová. Spolu s dalšími hvězdami tanečního parketu se pokusí vytvořit nový český rekord, který představuje 2 135 tančících lidí na jednom místě.

Nejmladší generace a "pařani" určitě nevynechají mistrovství ČR v počítačových hrách nebo šampionát v mobilnch hrách. Mládež, která naopak příliš neholduje vysedávání u compů, změří síly v závodech ve šplhu na laně, na veslařských trenažérech nebo lezeckých stěnách. Lahůdkoou bude skok z pětimetrové výše do připraveného polštáře.

VIDEO: Svatební trendy letošního roku.

Video
Video se připravuje ...

Nové trendy podle brněnského svatebního veletrhu: Vesmírný prsten, svatební vodní dýmka a černo-bílé šaty Markéta Malá