„Bilance důsledků jejího popíjení alkoholu je děsivá. Za 55 hodin ji policisté odvezli třikrát na záchytnou stanici. Od čtvrtého pobytu ji zachránilo to, že již byla obsazena jinými osobami,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Chodila po návštěvách

Opilecký dýchánek ženy začal v sobotu v Tišnově. „Nechtěla ukončit návštěvu bytu svého známého. Nadýchala 3,91 promile alkoholu. Druhý den si žena vynucovala návštěvu u příbuzných v Osikách. Opět měla skoro čtyři promile,“ zdůraznil mluvčí policie.

Již v pondělí se žena „narvaná jak dělostřelec“ povalovala na chodbě bytového domu v Tišnově nedaleko svého bydliště. „Obtěžovala návštěvníky a nadýchala 3,83 promile. Ve stejný den před půlnocí v tišnovské části Trnec obtěžovala majitele domu,“ dodal Malýšek.


I při posledním případu se policisté změnili v taxikáře. Jen tentokrát nevezli ženu na záchytku, ale k jejímu příteli, který slíbil, že se o ni postará. Ženu nyní zřejmě čeká nepříjemné vystřízlivění. Pobyt na záchytné stanici v Brně stojí totiž pro mimobrněnské 1 450 korun.

VIDEO: Tato žena se nebála po požití alkoholu sednout za volant. Její příjezd na čerpací stanici zaznamenala kamera.