Brněnští strážníci se ze soboty na neděli rozhodně nenudili. Na linku 156 se totiž ozvala zjevně rozrušená žena a prosila o pomoc. „V pozadí bylo slyšet řinčení střepů, a protože nebylo zřejmé, co přesně se tam děje, operační středisko do uvedené ulice okamžitě vyslalo dvě hlídky,“ uvedla mluvčí městské policie Markéta Skřivánková.

Po příjezdu strážníci narazili na ženu (32), která podle svědků házela dlažební kostky přímo do oken restauračního zařízení. Žena se snažila vypařit, poté tvrdila, že se ničeho nedopustila. Nakonec připustila, že provozovnu navštívila, a že má trochu „popito“.

Mířila i na barový pult

Příčinou jejího jednání prý podle přítomných byly dlouhodobé neshody s návštěvníky baru. Jedna z pracovnic pak uvedla, že dlažební kostka přistála těsně před barovým pultem, nikoho z hostů naštěstí nezasáhla,“ dodala mluvčí.

Útočnice nakonec úspěšně zlikvidovala čtyři skleněné výplně oken baru. Přivolaná republiková policie vyloučila trestný čin. Ženu tak po vystřízlivění čeká přestupkové řízení a nepochybně pokuta.

VIDEO: Při rvačce dvou mladíků v Brně tekla krev, jeden přišel o kus ucha.

Video
Video se připravuje ...

Krvavá rvačka mladíků v centru Brna: Jeden z nich přišel o kus ucha Městská policie Brno