Bez zaplacení naposledy zmizel v pondělí podvečer z hospůdky na Kyjovsku. „Když totiž mělo přijít po vypití dvanácti piv a snězených brambůrkách na zaplacení, dal se pohotově na úprk. Přitom si ale nevybral zrovna nejjednodušší cestu. Aby se dostal ven z restaurace, musel prolézt malým ventilačním okénkem nad pisoárem,“ vylíčil začátek darebákova konce policista Petr Vala.

Jenomže, ouha! Po doskoku na zem fantom zjistil, že se nachází takřka v pasti - na dvoře sousedního domu spojeného obchodem. „Otrlý chlapík ale celou prodejnou bezostyšně prošel, a jako bonus v ní ukradl odložených šest tisíc korun,“ řekl policista Vala s tím, že právě to se notorickému neplatiči stalo osudným.

„Nejenže jsme tak z kamer získali jeho fotografii, ale i nepovedeným úprkem a krádeží se stal muž navíc podezřelým z trestného činu, kdy mu hrozí až dva roky vězení,“ uzavřel Vala.

Kriminalisté přitom měli na fantoma restaurací a hotelů již delší dobu políčeno jihomoravští policisté. Útěků bez placení má totiž na svědomí hezkou řádku. Na pěkných pár let mu tak hrozí strava pouze vězeňská.

VIDEO: Muž na Luční boudě v Krkonoších ukradl bundu z figuríny.

Video
Video se připravuje ...

Muž na Luční boudě v Krkonoších ukradl bundu z figuríny Luční bouda Krkonoše