Přivolaným mužům zákona zahrál zlodějíček divadlo, představil se totiž jako Dario z Chorvatska a tvrdil, že u sebe nemá žádné doklady.

Údajný cizinec se proto dostal do péče cizinecké policie, jenže se ukázalo, že se na cizí řeč příliš nechytá. „Jelikož nedokázal prokázat svoji totožnost a příliš nekomunikoval, byl převezen na služebnu. Při prohlídce byly u něj nalezeny další doklady a platební karty, ale ani ty nebyly jeho,“ popsala zprvu zamotaný případ policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Z Chorvata se vyklubal odsouzený Čech

Ke slovu proto přišla daktyloskopie. Muži byly odebrány otisky prstů a rázem bylo všechno jinak. „Z Chorvata byl najednou Čech, který nejen že zapomněl zaplatit za zboží, ale zapomněl i na to, že měl nastoupit do výkonu trestu odnětí svobody na dobu 30 měsíců,“ dodala mluvčí.

Vychytralý poberta skončil v brněnské věznici, odkud v krátké době zamíří na místo, ve kterém si má uložený trest odpykat.

VIDEO: Drzá zlodějka v akci.

Video
Video se připravuje ...

Drzost mladé ženy nezná hranice. Okrade vás, i když sedíte pár centimetrů od ní. Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy, David Malík