Barbora H. se seznámila s Norem přes erotickou seznamku v březnu 2013. Za sexuální služby ji platil i 200 tisíc měsíčně. Po několika měsících začali spolu komunikovat přímo a částky začaly narůstat. Celkově z něj vytahala 53 milionů korun. 

Jsem patologická hráčka a většinu peněz jsem prohrála v kasinu. Nikoho jsem ale nepodvedla. Peníze mi posílal sám,“ tvrdila před krajským soudem v Brně Barbora H.

Poškozený se líčení účastnil prostřednictvím videohovoru. Tvrdil, že byl podveden. Peníze prý ženě jen půjčoval, například na operaci kolene. „Žena mu peníze slibovala vrátit,“ upozornil na diskuzi na Skype státní zástupce Ivan Hrazdíra.

Soud nyní nařídil, aby byl vypracován posudek na Nora, který peníze na svou potěchu ukradl svému zaměstnavateli. Líčení bude pokračovat 18. září.

Zatímco Barbora H. ze sexuálního vztahu s Norem získala desítky milionů korun, jiné ženy trpěly pod tlakem novodobých otrokářů.

Video
Video se připravuje ...

Krajský soud v Brně vynesl rozsudek nad sexuálními otrokáři Josefem D. st., Josefem D. mladším a Karlem D. V úhrnu dostali 30 let vězení. Hynek Zdeněk