Zhrzený Radúz si domluvil podle obžaloby s Katkou schůzku, na kterou si přinesl zbraň. Na nebohou dívku pak zaútočil s nevídanou zlostí a intenzitou. Ona se s ním rozešla, vztah s ním jí nevyhovoval. Nedokázal ani ukojit její touhy a selhal jako muž. A msta byla krvavá.

Katka se bránila zuby nehty, ale její snaha byla marná. Utrpěla zranění obličeje, hlavy, břicha, předloktí i obou dlaní. Pobodaná a pořezaná byla na obou stehnech, na bránici, slezině i ledvině. Brutální útok trval čtvrt hodiny. Podle psycholožky má útok na pohlavní orgány jasný motiv.

„Takovýto útok bývá typický pro pachatele, který svou oběť zná a má na ni zlost. Ve vztahu k ní musel prožít velké emocionální rozhořčení, frustraci a ponížení. Takovýmto útokem se zřejmě odreagoval,“ prohlásila policejní psycholožka Ludmila Čírtková.

Radúz trvá stále na svojí nevinně. „Nic jsem nespáchal, v arboretu jsem ten den vůbec nebyl,“ prohlásil. Usvědčují jej ale výpovědi známých a spolužáků, kteří jej poznali na průmyslových kamerách arboreta. Soud dnes pokračuje.

Video
Video se připravuje ...

Radúze odvádí ze soudní síně. Blesk - Hynek Zdeněk

Fotogalerie
14 fotografií