Nový model V40 SE je aktuálním zástupcem dostupné, ale přesto zajímavě vybavené rodiny V. Ta už řadu let přichází s inovativními způsoby, jak zájemcům o cenově dostupný telefon přinést moderní technologie a nespoléhat jen na kompromisy a maximálně úsporný design. Vloni tak například předchůdce V29 Lite přinesl špičkový displej, dostatek operační paměti nebo vysokou odolnost IP54, samozřejmě v kombinaci s atraktivním designem.

Nové V40 SE na tento odkaz beze zbytku navazuje. Bezesporu zaujme exkluzivním a prémiovým designem. S dostupnými telefony střední třídy jsou obvykle spojovány spíše kompromisy ve zpracování, v tomto případě je ale samozřejmostí špičková konstrukce a atraktivní inovativní design. Pro ty, kteří chtějí vystoupit z davu, je k dispozici především fialová varianta Purple Leather, která, jak už název napovídá, využívá inovativní materiál Eco Leather.

Takzvaná veganská kůže dělá z V40 SE efektní módní doplněk. Zároveň má ale řadu praktických vlastností. Je příjemná na dotek a zjednodušuje tak používání telefonu. Inovativní povrchová úprava také zvyšuje celkovou odolnost vůči zašpinění. Zajímavostí je, že byl smartphone v laboratorních podmínkách podroben velmi intenzivnímu testu vytahování z kapsy kalhot. Tento proces, který každý den s telefonem provedeme nesčetněkrát, se totiž často podepisuje na vzhledu krytu. V40 SE ale obstojí a nezašpiní se. Ošetření také ocení nadšení kuchaři, kteří telefon používají jako kuchařku a u plotny se až příliš rozvášní. Stříkající omáčka? Žádný vážný problém. Příliš bujará společnost a rozlité červené víno? Taktéž žádný problém. V neposlední řadě pak veganskou kůži ocení prakticky každý, komu se potí prsty.

Pokud je na vás fialové kožené provedení přece jen příliš divoké, můžete sáhnout po distingovanější černé variantě. Ta místo veganské kůže používá běžnější kompozitní plast, rozhodně to však neznamená, že by měl být telefon všední nebo fádní. Díky elegantním rámečkům a třpytivému povrchu vzbudíte zájem i s ním.

Autor: vivo

Nejde ale samozřejmě jen o design. Dostupné vivo V40 SE je vybaveno výkonným čipsetem Qualcomm Snapdragon 4 druhé generace, bohatou zásobou operační paměti a skutečně kvalitním, jemným AMOLED displejem s vysokou obnovovací frekvencí 120 Hz na který je prostě radost pohledět. Úsporný procesor v kombinaci s vysokou kapacitou baterie (5000 mAh) znamená i méně časté nabíjení, které navíc nebude tak zdlouhavé díky podpoře vysokorychlostního nabíjení FlashCharge. A samozřejmostí je i poctivá fotografická výbava s kvalitním předním fotoaparátem a trojitým systémem zadního fotoaparátu. V repertoáru tak najdete třeba širokoúhlý fotoaparát pro efektní skupinové fotografie. Bohaté zkušenosti společnosti vivo s fotografickými systémy se odrážejí i v nabídce softwarové podpory, filtrů, efektů, rozmazání a dalších možností, jak si s fotografiemi každodenních radostí maximálně vyhrát.

Jarní porce nabídek

Pro zájemce o koupi jsou přichystány velmi zajímavé nabídky. Vivo V40 SE se na českém trhu prodává od 8. dubna. Do konce dubna je u vybraných prodejců dostupné ve speciální akci za zvýhodněnou cenu 5999 korun při zadání slevového kódu vivo1000. Ke koupi navíc jako dárek získáte nabíjecí adaptér FlashCharge, se kterým můžete naplno využívat zmíněných možností rychlého nabíjení. Vstoupili jsme totiž do doby, kdy už nabíjecí adaptéry přímo v balení nikde nenajdeme.

Koupí telefonu pak zároveň získáte možnost vyhrát zájezd pro dvě osoby s ubytováním a cestou na první zápas české fotbalové reprezentace na letošní UEFA EURO 2024. Stačí od 19. dubna zaregistrovat svůj nakoupený kousek na speciální stránce (bude zveřejněna) a mít štěstí.

Pokud se tedy poohlížíte po dostupném telefonu se zajímavým výkonem, luxusním displejem a prémiovým zpracováním a designem, V40 SE bude jistě dobrou volbou.

Autor: vivo