Šéfkuchař Přemek Forejt přináší do McDonald's zcela nové chutě, které potěší každého milovníka dobrého jídla. Pořádnou porci hovězího nebo kuřecího masa doplňuje slanina, čedar, salát, okurky a sušená rajčata. Kuřecí je navíc marinováno v podmáslí, aby bylo ještě šťavnatější a křehčí. Mistrovské dílo podtrhují hned dvě omáčky – McBacon a Tomato Chargrill s jemným kouřovým nádechem.

Prémiové speciály se těší oblibě

Maestro burgery patří podle marketingového ředitele McDonald's pro Česko, Slovensko a Ukrajinu Martina Troupa k oblíbeným zpestřením nabídky: „Prémiové produkty mají zákazníci rádi. Přináší výjimečný chuťový zážitek, a to díky unikátním ingrediencím McDonald's, zároveň zůstávají cenově dostupné.“ Burgery doplňují také skvělé fingers food: „Tentokrát jde o Nacho čedarové trojúhelníčky. Součástí limitované edice jsou i Rustic Fries, které můžete vyzkoušet se sezonní Deluxe omáčkou,“ vysvětluje Troup.

Dokonalý mix chutí

Přemek Forejt přibližuje, jak o nové receptuře přemýšlel: „Hledal jsem kombinace, které budou zajímavé a originální. Tyhle chutě jednoznačně vyhrály – lehká pikantnost chilli žemle, příjemný říz sušených rajčat, kyselost okurek, sýr, dvě skvělé omáčky a parádní maso. Těším se, až dostaneme první ohlasy z restaurací.“

McDonald's spolupracuje s populárním českým šéfkuchařem od roku 2022. Fanoušky na sítích nechal například nahlédnout pod pokličku restaurací, dodavatelů i zpracovatelů. Prémiové Maestro burgery přináší unikátní chutě do restaurací nejen v Česku. I v zahraničí dostali jejich recepturu na starosti šéfkuchaři nebo lokální gastro týmy.

Maestro burgery jsou ode dneška k dispozici ve všech českých a slovenských restauracích McDonald's po dobu šesti týdnů.