Největší síť saunových světů se těší znovu zvýšenému zájmu svých stálých zákazníku – svou cestu si za poslední půlrok do poboček Saunia našlo více jak 50 tisíc nových zákazníků. Zájem o zdravý životní styl roste a dobrá regenerace je základ spokojeného života. Saunování je velmi oblíbený a nenáročný způsob odpočinku. Saunia je díky své síti 16 poboček a dostupnosti po celé ČR dominantním provozovatelem saunových světů.

Pro další období připravuje Saunia obnovený plán expanze, jehož cílem je vybudovat a otevřít postupně další desítky poboček v České republice i v zahraniční. A by mohla naplnit své vize, vydává další emise dluhopisů Saunia, které jsou díky předešlým pozitivním zkušenostem velmi žádané v řadách menších a středních investorů. Jejich důvěru podporuje zkušenost už s několika vyplacenými emisemi. Od počátku dluhopisů Saunia bylo takto vyplaceno bezmála 270 milionů korun.    

Jen za poslední období od podzimu roku 2023 byly z dluhopisové investice vyplaceny dvě emise v celkové hodnotě 49,75 milionů korun. Díky pozitivním zkušenostem investorů s nastavením dluhopisů a jejich vyplácením, se investoři opakovaně vracejí a také se připojují investoři zcela noví.

„Největší investorskou skupinu tvoří investice v řádu stovek tisíc, stále více se nám rozrůstá skupina milionových investorů, o investice Saunia mají zájem i lidé s investičním záměrem do 100 tisíc korun“, komentuje zájem investorů Bohumil Píše, ředitel společnosti Saunia.

Plány společnosti na další období jsou jasné: rozvíjet stávající pobočky, ale také realizovat expanzní plán a otevřít pobočky nové, a to jak v ČR, tak v zahraničí. Pro tento účel budou k dispozici další emise dluhopisů, které již opakovaně přinesly investorům zisk.