S výkonným motorem s otáčkami 130 000 RPM, pěti speciálně navrženými magnetickými nástavci, produkcí 600 milionů negativních iontů na cm³, čtyřmi teplotními režimy, rychlostí proudění vzduchu 70 m/s a příjemně nízkou hladinou hluku 57 dB, Dreame Hair Miracle představuje skutečnou revoluci ve světě péče o vlasy.

Pět nástavců, pět příležitostí

Každý z magnetických nástavců byl navržen pro specifické potřeby sušení a stylingu vlasů. Esenční nástavec je určen pro hloubkovou výživu, stylingový pro precizní úpravu, hladký pro minimalizaci krepatění, difuzér pro tvorbu dokonalých kudrlinek a nástavec pro vyhlazení zajišťuje dokonalou hladkost a lesk.

Inovativní technologie využití 600 milionů negativních iontů navíc efektivně neutralizuje statickou elektřinu, díky čemuž jsou vlasy po sušení hladší a přirozeně lesklé. Tyto anionty zároveň uzavírají kutikuly vlasů a chrání je před poškozením teplem. Fén i nástavce jsou zabaleny v koženém kufříku, který z něj dělá luxusní dárek pro vaše blízké.

Dreame Hair Miracle
Autor: Dreame

Výkon, který překonává hranice

Srdcem tohoto zařízení je jeho motor s otáčkami 130 000 RPM, který dodává silný proud vzduchu o rychlosti 70 m/s. Tím zefektivňuje odstranění vlhkosti, tedy zkracuje dobu schnutí. Průtok vzduchu 55m3/h zajišťuje rychlé a rovnoměrné sušení. Tyto vlastnosti vám nejen usnadní život, ale také ušetří spoustu času.

Dreame Hair Miracle
Autor: Dreame

Přizpůsobení na míru

Proces sušení si můžete přizpůsobit díky čtyřem teplotním režimům. Od chladného vzduchu pro šetrnou péči, přes rychlé sušení horkým vzduchem, až po jemný režim pro dodatečnou výživu. Unikátní je také možnost sledovat reálný teplotní režim na integrovaném LCD panelu. Ten vám umožní ještě větší kontrolu a přizpůsobení sušení vašim aktuálním potřebám.

Dreame Hair Miracle
Autor: Dreame

Nová éra péče o vlasy

Dreame Hair Miracle přináší nejen vynikající výkon, ale také nevídanou šetrnost, takže vaše vlasy budou po každém použití vypadat lépe a zdravěji. Tento fén je navržen tak, aby odpovídal potřebám moderního života, kde jsou časová úspora a kvalita péče klíčovými požadavky. Tuto novinku si můžete pořídit na Alza.cz.