Co když pod stromečkem najdete vysněný dárek v podobě nového telefonu, tabletu nebo notebooku, který byste si vzali hned na výlet do hor nebo na procházku? Plánujete si, jak cestou do školy nebo do práce budete poslouchat on-line hudbu a koukat na sociální sítě? Může se vám ale stát, že sotva co se dostanete z domu, tak místo poslechu hudby uvidíte hlášku “Služba není dostupná“.

Pozor na to, co je součást balení

Nekompletní dárky dokážou potrápit. Baterie k dětským hračkám lze často najít doma, novou SIM kartu už ovšem ze šuplíku vykouzlí málokdo. Co si budeme nalhávat, každý si chce svůj vytoužený dárek užít hned po rozbalení. Obzvláště pak, pokud se jedná třeba o vůbec první telefon nebo tablet, který si vysnila vaše ratolest.

Výhodný tarif plný dat

Řešení je jednodušší, než by se mohlo na první pohled zdát. Pořídit si můžete SIM karty Datamanie. Díky ní si budete moc užívat online videohovory s celou rodinou nebo sledování filmů na nejrůznějších platformách. Proto je tarif Datamanie se 100 GB nebo roční varianta s 1000 GB skvělou volbou. Pomocí jedné platby snadno a rychle připojíte k datům notebooky, tablety a další zařízení. To se může skvěle hodit klidně během svátků, kdy si budete chtít užívat online sledování pohádek nebo na dovolené, kde tak díky opravdu velké porci dat zůstanete spojení se světem. Tarif Datamanie můžete skvěle využít také jako druhou SIM kartu, když vám nestačí objem dat na vaší hlavní kartě.

Online od objednání po aktivaci

Od objednání až po samotnou obsluhu zvládnete vše z pohodlí domova, snadno a rychle. A jak na to? Na webové stránce operátora O2 si objednáte SIM kartu s tarifem Datamanie. Ta vám do pěti pracovních dnů přijde zdarma domů do poštovní schránky. Pak už stačí jen SIM kartu aktivovat v aplikaci Moje O2 a díky tomu se vám bude obnovovat tarif automaticky, a to každých 30 dní nebo jednou za rok. O víc se už starat nemusíte. Do 15. ledna jsou navíc tarify Datamanie k dostání za výhodnější ceny. SIM karty objednané v tomto období je potřeba aktivovat do 29. února 2024.

Myslíme i na ty, kteří si pořádnou porci dat chtějí užívat jen příležitostně. Svoje data můžete jednoduše spravovat v aplikaci Moje O2, kde si svůj tarif snadno a rychle vypnete nebo zapnete na pár kliknutí. Být ve spojení se světem tak nebylo nikdy jednodušší.