DreameBot L10s Pro

Autor: Dreame

L10s Pro přináší dokonalou rovnováhu mezi výkonem a cenou, což z něj činí skvělý předvánoční dárek pro každého, kdo chce mít domov čistý bez velké námahy. Tento model je vybavený vynikajícím sacím výkonem a efektivním čištěním, aby váš domov byl připraven na sváteční shon. Navíc je perfektní pro úklid chlupů z domácích mazlíčků.

DreameBot D10s

Autor: Dreame

DreameBot D10s s jeho slim designem a výkonným vysáváním, je jako skřítek, který se dostane do každého koutu. Tento model je ideální pro rychlý a efektivní úklid před příchodem návštěvy, a to s možností nastavení přesného plánu úklidu.

DreameBot Z10 Pro

Autor: Dreame

Z10 Pro je jako vánoční elf, který neúnavně pracuje, aby váš domov byl vždy dokonale čistý. S dlouhou výdrží baterie a automatickým vyprazdňováním je ideální pro ty, kteří chtějí mít čistý domov bez námahy během celých svátků.

DreameBot L10 Prime

Autor: Dreame

L10 Prime s jeho moderním designem a vysokou efektivitou, je jako dárek pod vánočním stromkem pro váš domov. Nabízí výkonné vysávání a jednoduchou obsluhu, aby byl váš předvánoční úklid hračkou.

DreameBot L10 Ultra

Autor: Dreame

Jako vánoční hvězda na nebi úklidové technologie září DreameBot L10 Ultra. Tento vysavač s vysokou inteligencí a 3D skenováním prostředí zajišťuje, že váš domov bude zářit čistotou před příchodem svátků. Díky dlouhé výdrži baterie je ideální pro rozsáhlé úklidové práce.

Tyto modely Dreame jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi pro úklid, takže můžete strávit méně času úklidem a více času užíváním si sváteční atmosféry.