Zapojením do ankety Gastropodnik roku 2023. Jde o jedinou gastrosoutěž v Česku. Díky ní může být váš oblíbený podnik náležitě oceněn. Tím, že zvítězí, se zviditelní i mezi dalšími gurmány, kteří ho pak díky dobrému hodnocení navštíví. 

Anketa probíhá ve dvou fázích

V první nominujete až tři podniky, které se vám nejvíce líbily v roce 2023. Podle počtu nominací se rozhodne o tom, které podniky postoupí do finálového hlasování. Tam se dostane TOP 10 nejoblíbenějších. V druhé fázi hlasujete pro jeden podnik z deseti finalistů, kteří se vám představí svým příběhem, fotkami a nabídkou. Tři podniky s největším počtem hlasů obdrží odměny od partnerů akce.

Vy také můžete dostat lákavou cenu

Za to, že podpoříte svůj oblíbený podnik, můžete také něco dostat. Automaticky se tím totiž zařadíte do slosování o zajímavé ceny, které zajišťují partneři akce Visa, Mattoni, Up a Plzeňský Prazdroj. Čekají na vás třeba přednabité karty eStarvenka od Up, Pitný režim od Mattoni (60 1,5l lahví) a Pitný režim na 80 dní od Plzeňského Prazdroje (80x 0,5l plechovka vybrané značky ze sortimentu Plzeňského Prazdroje).

Hlasování probíhá online formou na webu gastropodnikroku.cz. Pořadatel ankety je Qerko s.r.o. Hlasování proběhne v lednu a výsledky se dozvíte v únoru. Nezapomeňte si tedy dát upozornění, abyste to neprošvihli.

Těšíme se na vaše hlasy a přejeme vám dobrou chuť!