Nenechte se nachytat

Nejspíše vám je jasné, že takový druh akce je velkou příležitostí, jak pořídit vánoční dárky pro celou rodinu. Pokud však nechcete mít oči pro pláč, dávejte si pečlivý pozor. Mnoho obchodníků (a to platí i pro velké a známé) nabízí falešné „slevy“. Jak je to možné?

Zmínění nepoctivci zkrátka těsně před Black Friday uměle navýší původní ceny na nesmyslnou hodnotu. Poté přijdou se „zázračnou akcí“, díky níž si dané položky koupíte s „ohromnou slevou“, a to za reálnou původní cenu. Ačkoliv je takový postup nemorální a hlídá si jej dokonce i Česká obchodní inspekce, i přesto se děje na denní bázi.

Kde opravdu ušetříte?

Tím se dostáváme k jednomu z mála obchodníků, kteří berou Černý pátek vážně. Řeč je samozřejmě o populárním e-shopu Notino. Ten většina z vás zná jako prodejce kvalitní kosmetiky, parfémů, přebalovacích potřeb, erotických hraček, a dokonce i doplňků pro sportovce a zdravě žijící osoby.

V současné chvíli si v tomto online obchodu můžete vybrat rovnou ze tří stupňů slev – 15, 20 a 30 %.

Nejmenší hodnota platí například pro zboží značky Biotherm, Marvis, Sensai, Kneipp nebo Tigi.

20% slevy si užijete u produktů Boss, Vichy, Philips, Foreo, Blendea či třeba Calvin Klein.

Zdaleka nejzajímavější kategorií jsou položky od Davidoff, Oral B, Neutrogena, Pantene, případně Hei Poa.

Chcete si prohlédnout seznam zlevněných produktů na vlastní oči? V tom případě se podívejte na webové stránky pod vloženým odkazem a ihned se do toho budete moci pustit. Příliš ale neváhejte, protože 26. listopadu Black Friday končí.