Dnes bychom vám rádi představili zajímavou firmu, která za poslední 3 roky už pomohla více než 51.000+ lidem tyto problémy vyřešit. Tato společnost založená třemi Slováky v Dánsku si nese jméno StretchFit™ a je majákem naděje pro ty, kteří trpí chronickými bolestmi zad, ztuhlým krkem a přetrvávajícími svalovými bolestmi.

Za touto firmou stojí také fyzioterapeuti z 5 evropských zemí, kteří pomáhají ověřit účinnost nabízených produktů. Tento článek vám představí vikingy v brnění z 21. století – produkty od firmy StretchFit™, které mají schopnost pomoci vaší bolesti.

Bolest zad? Může být minulostí již během 5 minut

Bolest zad, všeobecný nepřítel sedavého i aktivního životního stylu, je oblastí, ve které tato firma skutečně vyniká nejvíc. S řadou pomůcek pro strečink a podporu zad nabízí StretchFit™ více než jen úlevu; nabízí cestu k zdravějším a odolnějším zádům. Mezi jejich nejpopulárnější a nejefektivnější pomůcky patří natahovač zad BackFlex™, který je skvělým nástrojem pro uvolnění spodních nebo středních zad. Bederní pás LumbarFlex™ zase pomáhá posílit záda během každodenních aktivit, a korektor pro vzpřímené držení těla na záda Corpus™ pomáhá vybudovat zvyk pro lepší držení těla.

Autor: StretchFit s. r. o.

Autor: StretchFit s. r. o.

Bolestivý a ztuhlý krk? Neztrácejte naději

Naše hlavy stále více sklánějí k obrazovkám, což způsobuje, že bolest krční páteře se bohužel stala běžnou součástí našich životů. Ergonomicky navržený natahovač krku NeckFlex™ pomocí trakce pomáhá uvolnit krční páteř a vykompenzovat dlouhé hodiny dívání do telefonu. Spousta lidí umí s touto pomůckou pocítit úlevu již během prvních pár minut používání.

Autor: StretchFit s. r. o.

Svalová bolest: Relikvie minulosti

Pro nadšence fitness a víkendové bojovníky je svalová bolest známým nepřítelem. Populární masážní pistole FlexGun™ 2.0 pracuje na odplavení kyseliny mléčné, urychluje regeneraci a pomáhá se zbavit nepříjemných svalových uzlů. Tato pomůcka je velmi populární mezi sportovci, ale využít ji dokáží i obyčejní lidé pro uvolnění svalů po namáhavé práci nebo sedavém zaměstnání.

Autor: StretchFit s. r. o.

Netřeba zapomínat na cvičení a vzdělávání

Je důležité zdůraznit, že pro co nejefektivnější řešení výše zmíněných problémů je třeba samozřejmě do své rutiny zapojit i trénink a strečink. Někdy ale může být obtížné orientovat se v množství informací na internetu a dopátrat se k tomu, co skutečně funguje. Proto na stránce StretchFit™ můžete také najít nejen tipy a triky, které vám pomohou při specifických fyzických problémech, ale také jednoduché vysvětlení těchto problémů, díky kterému budete vaší bolesti rozumět více.

Závazek StretchFit™ k vašemu zdraví

Filozofie této firmy je jednoduchá – bezbolestný život není luxus, je to nezbytnost. Je to základ pro vaši produktivitu, klíč k vaší vitalitě a velký faktor, který určuje, jak moc si dokážete vychutnat každý jeden den.

V případě, že jste se alespoň v jednom z problémů zmíněných výše našli, je nutné udělat v životě změnu, protože jinak se přirozeně nic nezmění. Čím dříve se danému problému začnete věnovat, tím dříve si umíte znovu začít život užívat naplno.

Aby bylo vaše rozhodnutí učinit první krok co nejsnáze, firma StretchFit™ nabízí na všechny jejich produkty možnost vrácení zdarma do 30 dnů od převzetí. To znamená, že opravdu není co ztratit.