Klasický kabát v kombinaci s kotníkovými botami

Kabát je podzimní must-have kousek, který musí vlastnit každá žena. Zvolte klasický, dlouhý kabát v neutrální barvě, který lze snadno kombinovat s různými kousky vašeho šatníku. Přidání kotníkových bot vytvoří dokonalý kontrast a dodá vzhledu moderní nádech. A co k tomu? Značková crossbody kabelka či batůžek vám umožní nosit vše potřebné s grácií.

Tip: Značkové crossbody kabelky nakupujte u ověřeného prodejce 10k tady.

Dámské svetry pro chladnější dny

Podzimní rána mohou být chladná, a co je lepší než teplý svetr? Zvolte svetr s výrazným vzorem nebo v jemné pastelové barvě. V kombinaci s přiléhavými džíny nebo elegantní sukní vytvoříte outfit vhodný jak pro přednáškovou místnost, tak pro kavárnu. Kotníkové boty a kabelka přes rameno doplní tento krásně jednoduchý vzhled.

Kožená bunda, která nezklame

Kožená bunda je symbol rebelství a mladistvé energie. Zvolte klasický černý model a zkombinujte ho s jednoduchým tričkem a džínami. Přidejte nízké kozačky a kabelku s metalickými prvky a vznikne outfit s rockovým nádechem. Ideální pro dny, kdy chcete udělat dojem.

Značkové mikiny pro pohodlné dny

Mikina nemusí být jen pro volný čas. Zvolte značkový model s jedinečným designem a zkombinujte ho s úzkými džínami a sportovními kotníkovými botami. Tento outfit je dokonalý pro pohodlné dny, kdy máte hodně přednášek. Vše potřebné můžete umístit do batůžku, který je rovněž velmi praktický.

Svetrové šaty dodají outfitu ženskost

Svetrové šaty vám umožní vytvořit krásný ženský vzhled, aniž byste obětovaly pohodlí. Vyberte si svetrové šaty v tlumené barvě, například v šedé, hnědé nebo tělové, které lze snadno kombinovat s různými doplňky. Pro sportovnější look zkombinujte šaty s párem kotníkových bot a ponožek nad kotníky. Pro elegantnější vzhled doplňte svetrové šaty koženými botami nebo botami na podpatku Roberto Serpentini.

Všechny uvedené kousky dámské módy najdete na této URL: https://www.10k.cz/damska-moda/