S novinkou HONOR 90 získáte opravdu kvalitní fotoaparát. Tvoří ho nový systém tří fotoaparátů, konkrétně 200Mpx hlavní fotoaparát, 12Mpx ultraširokoúhlý a makro fotoaparát a 2Mpx hloubková kamera. Výsledné fotky vás stoprocentně nadchnou, protože mají vysoký dynamický rozsah, tzv. HDR, což znamená, že jsou detailní a jasné, i když fotíte za slabého osvětlení. HONOR 90 vám navíc přináší nový portrétní režim, který vám pomůže bez námahy vyfotit krásné portréty, s přesnými odstíny pleti a efektem bokeh. Ten přirozeně prolíná fotografovaný objekt a jeho pozadí a fotka tak působí ještě estetičtěji. Pokud jste milovníkem selfie, potěší vás přední kamera s rozlišením 50 Mpx.

Autor: Honor Technologies (Czech) s.r.o.

Skvělé vychytávky má HONOR 90 i pro ty z vás, kdo milují tvorbu videí. Kamera využívá umělou inteligenci (AI) k redukci šumu ve videu a AI vám doporučí i vhodný režim videa pro danou situaci. Rozhodně také zkuste funkci AI Vlog Assistant. Za pomoci několika klepnutí s ní vykouzlíte 15vteřinové video, přímo stvořené pro vaše sociální sítě.

Pohlcující displej příjemný pro vaše oči

Displej smartphonu HONOR 90 vás překvapí tím, jak je na pohled krásný, rychlý a citlivý, a navíc je šetrný k očím. Zobrazí vám až 1,07 miliardy barev, takže na něm vše ožívá ostře a v úžasných odstínech. 6,7palcový, na čtyřech hranách zaoblený displej vás nezradí ani na přímém slunečním světle, protože se svým jasem až 1600 nitů jeho obsah uvidíte naprosto zřetelně i za jasného světla.

S modelem HONOR 90 si vychutnáte výjimečný multimediální zážitek, ať už jste na cestách, nebo v pohodlí domova. Model totiž podporuje HDR10+ a má certifikace HDR od společnosti Netflix a Amazon Prime Video. I když budete se smartphonem HONOR 90 trávit dlouhé hodiny sledováním videí, sociálních sítích nebo čtením textů, zátěž pro vaše oči bude minimální.

HONOR 90 se stará o pohodlí očí pomocí špičkových funkcí. Funkce Dynamic Dimming, simuluje přirozené světlo a zmírňuje únavu očí, technologie HONOR Circadian Night Display filtruje škodlivé modré světlo a tím pomáhá k lepšímu spánku a bezpečná úroveň stmívání snižuje zátěž vašich očí při nízkém jasu.

Nebojte se vybité baterie

Objevit musíte i vylepšenou funkci Magic Text, kterou přináší nejnovější operační systém HONOR MagicOS 7.1 se systémem Android. Ta rozpozná nápisy, e-mailové adresy a čísla na obrázku a umožní vám je rychle použít. Baterie o velikosti 5000 mAh udrží HONOR 90 v chodu po celý den a za pouhých 15 minut ji nabijete na 45 % pomocí 66W rychlonabíjení.

Autor: Honor Technologies (Czech) s.r.o.

Vyberte si ten svůj

Elegantní HONOR 90 můžete mít v černé Midnight Black, zelené Emerald Green nebo stříbrné Diamond Silver od 24. července. Doporučená cena je 13 490 Kč s pamětí 8 + 256 GB nebo 14 990 Kč s pamětí 12 + 512 GB. Navíc můžete k nákupu získat zdarma tablet HONOR Pad X8 v hodnotě 4 990 Kč. Cenově ještě dostupnější je model HONOR 90 Lite, který si pořídíte za doporučenou cenu 7 290 Kč.