Půjčka, která vás finančně nezatíží

Razdva je rychlá půjčka, která se dá vyřídit v klidu a pohodlí domova, aniž byste museli cestovat někam na pobočku společnosti. Jedná se přitom o skutečně atraktivní službu, což lze doložit na konkrétním případu. Pakliže si půjčíte 100 tisíc korun na 48 měsíců, budete muset měsíčně splácet pouze 2498 Kč, přičemž ani úrokové sazby nejsou nikterak závratné – RPSN činí 9,6 procenta, p.a. je pak 9,21. Další předností je fakt, že vám půjčka ihned dorazí na účet 15 minut poté, co dojde k jejímu schválení.

Kroky k úspěšnému vyřízení

Vše, co musíte udělat, abyste peníze získali, je několik málo kroků. Na webových stránkách, kde se Razdva půjčka online vyřizuje, si v kalkulačce vyberete konkrétní sumu, o niž máte zájem, přičemž si lze vzít až 150 tisíc korun. Zároveň si určíte dobu splatnosti a hned uvidíte, kolik peněz budete v pravidelných měsíčních splátkách vracet. 

U sebe mějte mobilní telefon a platný občanský průkaz, případně další doklad totožnosti. V rámci online vyřízení vložíte fotografii obou stran dokladů. Je třeba ještě mít funkční emailovou adresu a výpisy z účtu, na který vám v případě schválení budou finanční prostředky zaslány. Žádost odešlete a pracovníci ji obratem posoudí. V případě, že bude úspěšná, peníze vám firma odešle již do 15 minut na váš účet, takže s nimi ihned můžete začít nakládat dle svých potřeb. Vše je tedy velmi snadné, rychlé a pohodlné.