1. Jakou vybrat barvu pánské kšiltovky?

Pánové, sháníte novou kšiltovku? Pak by vám určitě neměla uniknout pestrá a skutečně bohatá nabídka na https://www.eobuv.cz/doplnky/textilie/cepice/panske/ksiltovky.html. Ať už totiž hledáte jakoukoliv čepici, zde ji určitě najdete. Tím prvním, na co byste se při výběru nové kšiltovky měli zaměřit, je barva. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost oranžové, červené, modré, hnědé, růžové nebo zelené kšiltovce. Důležité je si uvědomit, k čemu a kam ji budete nosit. S klasikou, jako je například černá, bílá nebo šedá kšiltovka, nemůžete nikdy šlápnout vedle. Nadčasové černé pánské kšiltovky unosíte do města, do práce, na rande i do přírody. Pokud ale chcete, aby vás na ulici skutečně nikdo nepřehlédnul, pak se nebojte sáhnout ani po výraznějších pánských kšiltovkách v maskáčovém designu či s motivem Pikachu. 

2. S čím kombinovat pánské kšiltovky?

Dále je třeba se při výběru nové pánské kšiltovky zamyslet nad tím, s čím ji budete kombinovat. Trochu jinou kšiltovku se vyplatí pořídit, pokud chodíte oblékaní převážně ve sportovních outfitech, a jiná se naopak může hodit k džínám a vlněnému kabátu. 

To, k čemu budete pánskou kšiltovku nosit, není důležité pouze z hlediska její barvy, ale také z hlediska stylu a celkového zpracování kšiltovky. Zatímco k méně formálnímu až sportovnímu oblečení se hodí sportovní a barevné pánské kšiltovky, naopak k elegantnějším outfitům volte raději méně extravagantní kšiltovky bez výrazných nápisů a potisků. Vždy však myslete na to, že kšiltovka by měla s outfitem ladit a neměla by ho nepříjemně narušovat. 

Nejlépe pánské kšiltovky vypadají s oblečením, botami a doplňky, které jsou vyrobené z prvotřídních materiálů, jsou navrženy dle nejnovějších trendů, a přitom jsou nadčasové. Řeč je například o značce Tommy Hilfiger https://www.eobuv.cz/tommy_hilfiger.html. Ta svým zákazníkům přináší šik a pohodlné kousky, které se k pánským kšiltovkám perfektně hodí. Obzvláště dobře fungují pánské kšiltovky s mikinami, prošívanými bundami, tepláky, džíny i svetry a vlněnými kabáty. 

Hodit by se vaše kšiltovka měla také k vašim botám. Boty a kšiltovka mohou mít například stejný odstín či mohou být od stejné módní značky. A jelikož by kšiltovka měla s botami opravdu ladit, přinášíme vám obuv Adidas pro muže – 5 tipů, jaký model tenisek zvolit

Autor: Envato

3. Kšiltovky do práce i do přírody

V neposlední řadě nepodceňte při výběru pánské kšiltovky to, kam ji budete nosit. Jedna a ta samá kšiltovka se totiž nemusí nutně hodit do práce, do města i do přírody. Kšiltovku do práce volte dle typu vašeho zaměstnání. Pokud pracujete v baru, barbershopu či prodejně s pánskou módou, nebojte se sáhnout po barevně zajímavějších kšiltovkách. Naopak pokud pracujete v kanceláři, nejlepší volbou budou méně výrazné kšiltovky. Do města nebo na výlet pak volte kšiltovku, která dobře vypadá s vaším outfitem a příjemně ho dotváří.