Champion Samoa 2 – pro fanoušky praktičnosti

Autor: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Patříte k milovníkům jednoduchých a minimalistických kreací? Pak místo výrazné barvy vsaďte na univerzální bílou, čili na pánské pantofle Champion Samoa 2. Jedná se o boty pro fanoušky nadčasového designu a sportovního pohodlí. Díky přilnavé podrážce můžete sebejistě kráčet po každém typu povrchu, i tom mokrém. Svršek se širokým řemínkem se pohodlně přizpůsobí chodidlu a ergonomická vložka umocní pocit pohodlí. Tyto letní pantofle s kontrastním logem se budou hodit doslova ke všemu.

Kultovní pantofle adidas Adilette

Autor: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Hledáte boty, které by si mohlo vaše dítě obout k vodě i na procházky po městě? Pantofle Adilette jsou natolik univerzální, že se výtečně zhostí obou těchto úkolů. Díky univerzálnímu designu si je vaše ratolest velmi ráda obuje na hraní s kamarády, anebo procházku po pláži. Odvážná barva a tři kultovní proužky zdobící svršek navíc podtrhnou fakt, že už odmalička ví, co v aktuálních streetwearových trendech letí. Adilette dodají svému majiteli a jeho chodidlu pocit jistoty na mokrých a kluzkých površích, a to díky pružné podrážce se speciálním, přilnavým vzorkem. Zásluhou širokého řemínku zůstane chodidlo ve správné pozici.

Birkenstock Madrid – ikonické letní pantofle

Autor: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.

Pantofle na pláž nejsou vším, co v horkých dnech potřebujete. Neměly by vám totiž chybět ani modely typu „casual“. Dámské nazouváky Birkenstock Madrid jsou skutečnou legendou. Jejich klasická a nadčasová silueta se hodí k dlouhým vzdušným šatům i bílým tričkům a „boyfriend“ džínům. Svršek byl vyroben z příjemného materiálu Birko-Flor®, který svou barvou a strukturou připomíná 100% přírodní kůži. Anatomicky tvarovaná vložka z korku a latexu spolu s podrážkou z pěny EVA zaručí neustálý pocit pohodlí.

Nike Icon Classic – sandály na platformě

Nike Icon Classic jsou dámské sandály, jež zaujmou svým moderním designem ve streetwearovém duchu, navíc vždy zajistí maximální pohodlí. Díky platformě každou postavu opticky zeštíhlí. Svršek tvořený několika řemínky pomáhá k lepší stabilitě, a dopřeje tak své majitelce bezpečnou chůzi na každém typu povrchu. Pěnová vložka přidá na lehkosti. Hezký růžový odstín poslouží jako dokonalý doplněk džínových šortek, lněných šatů nebo plisovaných sukní.

O tom, co je a co bude v létě IN, jste si už přečetli výše. Pokud stále váháte, pak by vám stručně popsané přednosti každého modelu měly usnadnit rozhodování. Už víte, co by vám nemělo nejbližší léto chybět? Pokud vás náhodou neoslovil ani jeden z výše popsaných letních hitů, můžete si vybrat něco jiného z bohaté nabídky streetwearového e-shopu sizeer.cz.

Autor: MARKETING INVESTMENT GROUP CZECH s.r.o.