Vyberte si nejpovedenější fotografie nejen z dovolené a proměňte je v originální dárečky! Volit můžete dle libosti od magnetek až po designové lampičky. Co darovat rodičům?

Výběr vhodného dárečku pro rodiče bývá zpravidla ten nejsložitější. Chcete vyjádřit, že vám na nich záleží a mysleli jste na ně i na dovolené, ale zároveň chcete, aby dáreček neskončil zapomenutý někde v šuplíku. Nechte jim vyrobit dárek s fotografiemi z vaší dovolené na míru.

Velmi populární jsou například hrací karty. Rubovou stranu si můžete vyzdobit buďto jednou povedenou fotografií nebo koláží několika fotek z vaší dovolené, a navíc máte u Wanapix možnost doplnit fotky i osobním vzkazem. Nejoblíbenějšími motivy jsou rodinné fotografie s dětmi, třeba jak společně dovádíte ve vlnách nebo si užíváte tradiční kempování. Důležité je, aby motiv ukazoval chvíle společné pohody, které jste si na dovolené užívali.  

Čím obdarovat kamarády?  

S dárky pro přátele to nebývá tak složité jako u rodiny. Znáte přece jejich koníčky, ale i jejich smysl pro humor. Můžete tak popustit uzdu své fantazii a zvolit třeba podtácky s potiskem, stačí zvolit nějaký ten vtipnější motiv. Pokud jste byli na dovolené přímo s přáteli, můžete upomínkový předmět darovat později k svátku nebo narozeninám.  

Autor: FOTICOS S.L.

Nechte si vyrobit nějakou tu upomínku i pro sebe!  

Samozřejmě, že vzpomínky jsou jenom vaše a nikdo vám je nemůže vzít, časem však mohou trochu zašednout. Své nejšťastnější okamžiky si tak můžete každodenně připomínat třeba s designovou trendy lampičkou, která může mít rozličné tvary a může být praktickou ozdobou jakéhokoli interiéru. I po náročném dni, kdy vám není zrovna do zpěvu si tak můžete připomenout krásné chvíle plné pohody, jež vám vykouzlí aspoň na chvíli úsměv na tváři.

Udělejte radost i svým nejbližším!  

Foto dárky jsou skvělou volbou i v případě, že hledáte dárek pro partnera či partnerku. Ukažte, jak důležité pro vás jsou společné okamžiky a na které společné chvíle nejraději vzpomínáte. Jako drobnost pro radost může posloužit například klíčenka, na významnější příležitosti jako je třeba výročí, se pak hodí fotoknihy, foto kameny či vytištěné foto na dřevě. I dětem můžete hravě udělat radost, když si budou moci poskládat stavebnici s motivem vaší rodiny nebo se ve škole či školce pochlubit originální zástěrou při výtvarných činnostech.