O tom, že je Sazka hrdým partnerem Českého olympijského týmu, určitě víte. Za našimi talentovanými sportovci proto stojíme i teď, kdy bojují na olympiádě Pekingu.

Kdo letos přiveze medaili?

Zatím nám jen zbývá tipovat, kdo si tentokrát odveze medaile. Bude to lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká, na níž sázejí i zahraniční média, biatlonistka Markéta Davidová anebo rychlobruslařka Martina Sáblíková?

Ať už to bude kterákoliv z nich anebo jakýkoliv další talent, jisté je, že si s sebou všichni do Číny přibalili také krásnou olympijskou kolekci sportovního oblečení. Na kontě ji má česká značka Alpine Pro, která naše olympioniky už tradičně obléká. A vy z ní teď ty nejpodařenější kousky můžete vyhrát - set získá hned sedm soutěžících.  

Klasická raškovka i parádní batoh

Aspoň my se nemůžeme vynadívat na nádherné palčáky a stylový batoh. Pohledy okolí ale bude přitahovat také originální tričko, mikina a bunda, o klasické raškovce není potřeba ani mluvit, tu chce prostě úplně každý! Pro zapojení do soutěže je nutné přihlášení na váš facebookový profil.  

Klikněte a zapojte se do soutěže

Soutěž běží na Facebooku Sazky a abyste se mohli zúčastnit, stačí do komentářů pod soutěžní příspěvek odpovědět na jednoduchou otázku. Které město letos olympiádu hostí?  

Soutěžte až do 15. února

Hraje se až do 15. února 23:59. Poté vylosujeme sedm správných odpovědí, jejichž autoři parádní olympijské sety získají.  Kompletní pravidla najdete zde.

Soutěže se zúčastníte na tomto odkazu.