Štědrovečerní večeře pro mazlíčky

Chlupáče na Štědrý den jistě potěší i odřezky z ryby uvařené ve vodě, ale pokud jim chcete dopřát něco opravdu svátečního, naservírujte jim konzervu Štědrovečerní večeře pro psy. Konzerva obsahuje rybu, kuřecí a hovězí maso. A aby byla opravdu štědrovečerní, jsou v ní navíc brambory, hrášek a mrkev. Co v ní naopak nenajdete? Žádnou sóju, dochucovadla, konzervanty ani barviva. Je k dostání ve variantě pro psy i kočky.

Autor: AKINU

Mlsání bez obav

Říká se, že cesta k srdci každého muže (nebo ženy) vede přes jídlo. A u vašich čtyřnohých mazlíčků to platí dvojnásob. Proto mezi přípravu vanilkových rohlíčků a lineckého klidně zařaďte také suchary, rybí perníčky nebo třeba játrovou paštiku. Do těsta na cukroví pro zvířata vždy přimíchejte kvalitní bílkovinu a vynechte cukr. Pokud budete mít doma vlastní cukroví pro zvířata, alespoň odoláte pokušení přilepšit svému mazlíčkovi člověčím cukrovím, a nezaděláte mu tak na zažívací potíže. A když bude váš mazlík opravdu hodný, můžete ho na oslavu pozvat do zvířecí cukrárny, pokud ji ve svém okolí máte. Inspirujte se třeba recepty na cukroví pro psy a kočky.

Co pro mazlíčky pod stromeček?

Jen málokterý zvířecí páníček odolá pokušení nepřipravit nějaký ten dáreček i pro svého miláčka. I letos se očekává obrovský nárůst online nákupů (a eshopy už nyní hlásí velký nápor), pokud tedy rádi nakupujete z pohodlí domova a chcete se vyhnout stresu a frontám v kamenných prodejnách, doporučujeme vše vyřešit včas, ideálně objednávat s předstihem alespoň 3 týdny.

Autor: AKINU

Vaší kočce uděláte asi největší radost, když nazdobíte vánoční stromeček a dovolíte jí, aby si z něj udělala prolézačku a hračku 2 v 1. Ale jinak určitě nepohrdne novým škrabadlem nebo hračkou ideálně s aromatem šanty kočičí.

Oblíbeným dárkem, který jistě najde své využití, jsou vánoční balíčky, do kterých se schovalo vše, co váš miláček může potřebovat. Pro novopečené páníčky se hodí Akinu Vánoční box pro štěně, ve kterém najdete mističku, pamlsky, hračku a všelijaké další dobrůtky, které budete muset před vaším chlupáčem schovávat, aby je nesnědl na posezení. Nebo Vánoční mini Multík, který můžete potěšit svou kočku, pejska, ale seženete ho i ve verzi pro hlodavce.

Autor: AKINU

Udělejte radost i psům v nouzi

O Vánocích často myslíme také na ty, kterým se nedaří tak dobře nebo nemají ve svém životě tolik štěstí a lásky. A tak pokud jen trochu můžete, vzpomeňte si s vánočním dárkem i na pejsky a kočičky v útulcích. Určitě je potěší finanční příspěvek, ale i zásoba granulí nebo kapsiček. Další možností, jak jim můžete přilepšit, je koupit si Akinu Čmuchací punčochu. Svému mazlíčkovi do ní můžete schovat pamlsky, takže si s ní vydrží hrát hodiny, tedy za předpokladu, že je budete neustále doplňovat. 100% výtěžek ze všech prodaných punčoch věnuje Akinu spolku Kolie a sheltie v nouzi z.s. V prodeji budou do 15. 12. a jejich jen omezený počet, tak s nákupem moc neotálejte.

Autor: AKINU