Pokud má vaše dítě rádo poníky, kouzla a spoustu barev, My Little Pony hračky jsou ta pravá volba. U dětí rozvíjí kreativitu a představivost. Jak pečovat o svoje kamarády, kteří potřebují česat a krmit, si rozhodne každé dítě samo.

Na mrakyhracek.cz naleznete všechny hrdinky z úspěšného animovaného seriálu My Little Pony: přátelství je magické i jejich lidské protějšky, které žijí za kouzelným zrcadlem - My Little Pony: Equestria Girls. Právě jimi je řada hraček My Little Pony inspirovaná.

Děti si mohou vybrat z mnoha barevných provedení poníků.
Autor: MPK Toys CZ s.r.o.

Království kouzelných pestrobarevných poníků ožívá

Vydejte se vy i vaše děti do země barevných poníků. Ztělesněné, animované, hlavní hrdinky jsou klisny Twilight Sparkle, Fluttershy, Applejack, Rainbow Dash, Rarity a Pinkie Pie.

Všechny My Little Pony se odlišují jak vzhledem, tak dovednostmi, které postupně získávají při svých dobrodružstvích. V nabídce naleznete interaktivní poníky, jako je například Rarity, která se po polechtání začne chichotat a hýbat. Která holčička by odolala a nesmála se s ní?

Pokud chcete v pokoji malých princezen vykouzlit tu pravou královskou atmosféru, My Little Pony polibek jednorožce vám s tím určitě vypomůže. Figurka princezny Celestie čeká na posílání vašich polibků. Čím víc jich pošlete, tím víc vám jich vrátí a rozzáří se její duhový roh. Pokud chcete se Celestie zažít ještě větší zábavu, dejte jí napít kouzelného lektvaru a postavička rázem obživne. Může Vám přehrávat hudbu, tančit do rytmu nebo mávat křídly jako na magickém plese. Na milovníky plyše firma Hasbro také nezapomněla a zařadila do kolekce My Little Pony plyšáky.

Autor: MPK Toys CZ s.r.o.

S My Little Pony je každý den jiný

Pořiďte pro svého poníka vlak přátelství, který je bohatě vybavený na daleké cesty. V podmořském světě může dítě postavit palác z mušlí pro mořského poníka, který svítí a je vybaven bublifukem. Kouzelná zábava začíná.

Pokud máte doma parádnici, sada poníků na česání s dalšími doplňky, nebo převlékací sada, pro ni budou oblíbenými hračkami. Balení My Little Pony Kouzelná hříva Rarity obsahuje kouzelný hřeben, díky kterému malá slečna nejen pročesává hřívu, ale také dodá koňským žíním magický růst. My Little Pony panenky: Equestria Girls mají ve své sadě spoustu oblečení. Jaký outfit jim s dětmi vymyslíte vy?

Pomocí kouzelného lektvaru se hříva Rarity mění před očima.
Autor: MPK Toys CZ s.r.o.

Díky My Little Pony děti objeví kouzelný a zábavný svět poníků, jednorožců a dalších postav. Velkou kolekci, a spoustu dalších hraček pro holky, za příznivé ceny, naleznete v online hračkářství mrakyhracek.cz.