Obor financí v sobě nese už odpradávna punc prestiže a stability. V rychle se měnícím světě ekonomiky dnes každý člověk ocení služby profesionála, který mu poradí nejen s tím, jak peníze efektivně spořit, do čeho investovat, ale také jak peníze vydělávat.

Jste pracovití, zodpovědní a baví vás pomáhat druhým? Pak je finanční poradenství přesně pro vás! Společnost Partners rozšiřuje své řady o schopné poradce, kteří svým budoucím klientům pomohou úspěšně investovat, spořit a vybírat vhodná pojištění.

Svět z pohledu zkušeného finančního poradce

Vladimír Weiss pracuje v poradenské společnosti Partners již 13 let, v jejichž průběhu pomohl více než 4000 klientů splnit jejich sny. Dnes patří mezi nejlepší ve svém oboru.

„Nejvíce mě na mé práci baví, že se mohu potkávat s lidmi a pomáhat jim v různých životních situacích a etapách. Navíc umožňuje dále na sobě pracovat a posouvat se kupředu,“ říká Vladimír Weiss.

Specializuje se na hypotéky, investice, spoření a pojištění. Pomáhá tak klientům získat vysněné bydlení bezpečným financováním, spořit na vzdělání dětí, vytvořit kvalitní pasivní příjmy nebo zabezpečit celou rodinu před nelehkými životními situacemi.

Vladimír Weiss
Autor: Partners finanční skupina

Také vy se můžete stát součástí Partners! Nastartujte novou kariéru ve financích na zaměstnaneckých i podnikatelských pozicích. Pošlete svůj životopis na prilezitost@partners.cz  nebo navštivte web Partners v sekci Kariéra. Je čas na změnu: www.partners.cz.

Získejte práci snů! Stačí už jen málo

Neváhejte a dejte se do toho! Čeká na vás perspektivní a prestižní obor, bez kterého se nikdo neobejde. Získáte stabilní a vysoký příjem a budete také pány svého času. Možnost kariérního růstu vás nenechá usnout na vavřínech.

Staňte se součástí světa Partners, který od roku 2007 mění finanční trh v České republice. Od té doby získalo v Partners důvěru statisíce klientů, kterým společnost zajišťuje perfektní finanční servis a produkty šité na míru.

Buďte i vy Partners a pomáhejte lidem plnit jejich sny!

Chcete stabilní a smysluplné podnikání v atraktivní oblasti financi?

Zde zjistíte víc.