Budovat vlastní byznys beze strachu? Využijte příležitost rozjet finanční pobočku Partners Market! Společnost otevřela svou franšízovou síť v roce 2012. Dnes má více než 90 poboček po celé republice se silným zastoupením v menších městech.

Partners vám pomohou se založením pobočky i s vytvořením úspěšného byznys plánu. Získáte know-how, díky kterému bude podnikatelský start hračka. Dostanete velkou podporu z centrály společnosti i oddělení specializovaných na Partners Markety. Samozřejmostí je zaškolení vás i vašich zaměstnanců, takže v tom nikdy nebudete sami. Úspěšné pobočky dosahují obratu přes milion korun měsíčně.

Petr Budil ví, jak na to!

V roce 2015 otevřel pobočku v Táboře. Netrvalo dlouho a své podnikání rozšířil i na pole hlavního města. Pobočku v Táboře nedávno výhodně prodal. Petr Budil patří mezi úspěšné majitele pobočky Partners Market. Zaměřuje se na vedení týmu, pozitivní motivaci zaměstnanců a dosažení dobrých výsledků, které vedou ke spokojenosti klientů.

Do světa financí se přitom dostal úplnou náhodou a dle svých slov nelituje: „Mám výhodu, že jsem ten typ, co se soustředí na řešení problému a neztrácí čas pláčem nad problémem. Naše práce mi dává obrovský smysl.“

Svému byznysu se skutečně věnuje a podnikání ho baví. Jaké byly ale začátky a v čem zázemí Partners pomůže? „Není to tak, že seženete lidi, zaplatíte za vybudování pobočky a pak už jde vše samo. První rok a půl jsem byl na pobočce každý den, abych přesně věděl, co se děje a mohl věci řešit. Podpora ze strany Partners je skvělá. Máme pravidelné konzultace, dostáváme technickou, právní, analytickou i marketingovou podporu.“

Petr Budil
Autor: Partners finanční skupina

Také vy se můžete stát součástí Partners! Nastartujte novou kariéru ve financích na zaměstnaneckých i podnikatelských pozicích. Pošlete svůj životopis na prilezitost@partners.cz  nebo navštivte web Partners v sekci Kariéra. Je čas na změnu: www.partners.cz.

S Partners v tom nikdy nejste sami

Neváhejte a otevřete si vlastní pobočku nezávislého finančního poradenství už nyní. Partners Market vám poskytne svobodu, know-how, podporu i správný balanc v každé situaci. Pojďte do toho už nyní! Staňte se součástí světa Partners, který od roku 2007 mění finanční trh v České republice.

Buďte i vy Partners a pomáhejte lidem plnit sny plné finanční svobody!

Chcete stabilní a smysluplné podnikání v atraktivní oblasti financi?

Zde zjistíte víc.