Svět financí se týká nás všech. Sníme o finanční svobodě a dopřáváme svým dětem vzdělání ve finanční gramotnosti. Málokdo se však vyzná v rychle se měnícím trhu. Právě proto jsou tady finanční poradci, kteří umí správně poradit, nasměrovat a nabídnout klientům to nejlepší.

Pokud své kolegy rádi motivujete, vzděláváte a umíte s nimi komunikovat, pozice manažera týmu poradců je přesně pro vás. Díky vám a vašemu týmu se klientům plní životní sny.

Vše si navíc můžete naplánovat úplně sami. Podnikejte s Partners a získejte pestrou práci, podnikatelskou svobodu a příjmy, které vás zajistí. Podnikat můžete kdekoli v České republice.

Práce snů

Své o tom ví také manažer Luboš Novák, který pracuje v Partners od roku 2014. Začal jako finanční poradce, ale brzy se vypracoval na manažera třicetičlenného týmu. Naplňuje ho práce s lidmi, motivace a rozvoj, který svému týmu dokáže zajistit.

„Baví mě pomáhat mladým, zajímavým lidem v jejich osobnostním a kariérním rozvoji. Navíc i díky sportovní historii rád pracuji v kolektivu, protože díky tomu se úspěch násobí a neúspěch dělí,“ říká Luboš Novák.

Proč má podle něj smysl podnikat ve financích? Finance jsou a budou vždy. Používám vždy jednoduchou otázku, když přichází nějaká nejistota ze stran nováčků či lidí mimo obor. Otázka zní jednoduše: Kdo dnes řeší finance? Každý? Ano, a přesně z toho důvodu podnikám na trhu finančního poradenství s touto skvělou a hodnotnou službou,“ říká úspěšný manažer společnosti Partners Luboš Novák.

Luboš Novák
Autor: Partners finanční skupina

Také vy se můžete stát součástí Partners! Nastartujte novou kariéru ve financích na zaměstnaneckých i podnikatelských pozicích. Pošlete svůj životopis na prilezitost@partners.cz  nebo navštivte web Partners v sekci Kariéra. Je čas na změnu: www.partners.cz.

Buďte úspěšní! Stačí udělat první krok

Čeká na vás perspektivní a prestižní obor, bez kterého se nikdo neobejde. Získáte nejen stabilní a vysoký příjem, ale budete také pány svého času. Staňte se součástí světa Partners, kteří od roku 2007 mění finanční trh v České republice.

Buďte i vy Partners a pomáhejte lidem plnit jejich sny!

Chcete stabilní a smysluplné podnikání v atraktivní oblasti financi?

Zde zjistíte víc.