Jaký dárek pro ženu k narozeninám nebo Valentýnu tedy koupit?

Skvělým dárkem pro ženu je šperk nebo čokoládové srdce, oboje zaručeně potěší snad každou dámu. Aby čokoláda působila dojmem luxusního dárku, vyberte takovou, která je pěkně zabalená. A které je hodně. Nabízí se proto výběrová bonboniéra ve tvaru srdce. Jestli se rozhodnete netroškařit, sáhněte rovnou po celém kilogramu čokoládových srdíček, určitě se setká s nadšenou odezvou. Takovému množství srdíček rozsypaných od vstupních dveří až do ložnice žádná neodolá. Jenom dejte pozor na to, aby žádné čokoládové srdíčko neskončilo rozšlápnuté na koberci. To by vám mohlo romantický večer ošklivě pokazit.

Bonboniéra ve tvaru srdce
Autor: Rigalli.cz

Šperky ve tvaru srdce

Šperky ve tvaru srdce jsou velmi romantickým dárkem. Potřebujete hlavně vědět, jakou barvu kovu (zlato, stříbro či rosé) vaše vyvolená nosí, aby to ladilo s její stávající výbavou. Úplná klasika je srdcový přívěsek na krk. Prodejce většinou mívá šablonu délek řetízku, takže můžete snadno vybrat jeho délku. Podle velikosti přívěsku snadno odhadnete, zda by vypadal lépe u krku či dekoltu (menší přívěsek) nebo až na bříšku (větší přívěsek). Jako tajemný dárek s překvapením funguje bezvadně otevírací medailonek ve tvaru srdíčka, do něhož lze vložit vzkaz nebo fotku.

Šperky ve tvaru srdce
Autor: Andelske-zvonky.cz

Velkým hitem poslední doby jsou přívěsky ve tvaru srdíčka, které má uvnitř rolničku a jemně zvoní. Říká se jim andělské zvonky. Oblíbeným dárkem je také náramek, případně srdcový přívěsek, který se dá připnout na náramek. To je ideální řešení, pokud dotyčná žena už nějaký takový „základní“ náramek, který nosí pořád, má.

Šperky ve tvaru srdce
Autor: Andelske-zvonky.cz

Na dárku nešetřete

Možná vás napadá, že je hloupé, že jeden šperk stojí tolik, co menší domácí spotřebič. Vaše milovaná to tak ale nevidí a vaše velkorysé vyznání lásky ocení. Myslete však i na to, že láska není jenom o velkých gestech. Neopomíjejte drobné maličkosti. Vezměte ji na pěknou procházku, uvařte večeři, dopřejte jí dost času třeba na horkou koupel. Váš čas, pozornost a hýčkání je pro vaši milovanou ženu to nejvzácnější, co jí můžete dát.