Tip redakce: Nejlepší hiphopový festival s jedinečnou atmosférou

Stejně jako každý rok i letos jeden z nejuznávanějších evropských festivalů představí široké spektrum nejlepších umělců tohoto žánru. Podle CNN patří HHK mezi 50 nejlepších festivalů světa. Mnoho hlavních hvězd na Hip Hop Kemp přicestuje až z dalekých Spojených států. Kromě uznávaných Ghostface Killah & Raekwon se představí například mladý cenami ověnčený talent Joey Bada$$, který svou velkolepou show českému publiku představí vůbec poprvé nebo jižanský raper Yelawolf. Mezi další vyhlášené hvězdy patří Demigodz - Apathy & Celph Titled + DJ Illegal of Snowgoons. Hip hop kemp proběhne ve dnech od 20. - 22. srpna.

Autor: Hip Hop Kemp

Romantická večeře pod širým nebem

Vyražte za gastronomickým zážitkem do Relax parku Modrá Stodola, kde na vás čekají dvě patra restaurace v kamenných prostorách původní stodoly. Díky speciálním degustačním večerům zde budete mít možnost ochutnat býčí žlázy, smažené dršťky v pikantním těstíčku, hovězí plíce na smetaně, pečená hovězí žebra a další méně obvyklá, ale přesto skvělá jídla. Nebo si přijďte užít garden party s velkým otevřeným grilem uprostřed venkovní terasy obklopené zahradou. Znáte snad něco příjemnějšího, než je vynikající večeře doprovázena dobrým vínem? Užijte si teplé letní večery s nebem plným hvězd právě v Modré Stodole!

Autor: Modrá Stodola

Víkend na Harleyi se svým kámošem zdarma

Užijte si víkend na stroji Harley-Davidson společně se svým parťákem, a to i bez toho, abyste vlastnili motocykl. Navíc získáte i plnou nádrž a balíček lahodné kávy na cesty. Stačí jen do 3. srpna odpovědět na otázku: Kolik zrnek nenamleté kávy Marley Coffee se vejde do nádrže motocyklu Harley-Davidson Street Glide. Doporučujeme tipovat, nezkoušet! Vyhrává nejbližší tip. A libovolný následující víkend můžete vyrazit. Více na www.harley-davidson.cz.

Autor: Harley Davidson

Koncert Michala Davida v Aquapalace

Máte-li rádi zpěváka, muzikanta a skladatele Michala Davida, který před prázdninami vyprodal O2 arenu, nenechte si ujít návštěvu Aquapalace Praha 28. srpna. Kde jinde se vám poštěstí sledovat známého hitmakera po krk v teplé vodě a ještě si k tomu objednat lahodný drink? Zvlášť když bude ABNORMÁLNÍ HIC. Nemusíte samozřejmě vychutnávat jen COLU, PIJEME COLU, stejně byste nás okřikli: NENAPOVÍDEJ! A nemusíte vyrazit do aquaparku sami, vždyť PÁR PŘÁTEL STAČÍ MÍT. Máte-li radost z naší pozvánky, tak TO SE OSLAVÍ. A když přijdete s dívkou, co má vysoustruženou postavu do plavek, proč si nezapět KAŽDÝ MI TĚ LÁSKO ZÁVIDÍ. Na vstup do aquaparku nemusíte zrovna sbírat CÉČKA, stačí když můžete říct: MY MÁME PRÍMA RODIČE. Možná přijdou i  rodiče, protože Michal je populární už desítky let NON STOP. Takže 28. srpna osolíme DECIBELY LÁSKY, TAK NA TO ŠLÁPNI a přijeď.

Autor: Archiv/Aqualand

Kutnohorské hodování a Veteran Rallye

V historicky významném městě Kutná Hora proběhne o víkendu od 22. - 23. srpna, hned několik zajímavých akcí. Jednou z nich je oblíbené Srpnové hodování, které představí kvalitní české potraviny nesoucí národní značku kvality KLASA. Ve stejném termínu se také uskuteční sedmý ročník prestižního mezinárodního závodu historických vozidel, v němž změří své síly automobiloví veteráni, vyrobení do roku 1936.  Uvidíte zde automobily nejen z České republiky, ale také z Francie, Německa či Rakouska. Záštitu nad tímto závodem převzalo Národní technické muzeum. Po celou dobu konání akcí je zajištěn i bohatý doprovodný program. Více informací naleznete na www.veterani-kh.cz.

Autor: Veteran Rallye

Spojení sportu a muziky po celý víkend – to je Hero Survival Cool Camp

 
Ve dnech 19. – 20. září budou mít návštěvníci Festivalparku v Hradci Králové příležitost zažít adrenalin, zábavu a sáhnout si až na dno svých sil. Akce je určená sportovce i pro nadšence v každém věku a celé rodiny. Účastníci si mohou sami zvolit ze tří tras dle obtížnosti. Kromě dvou tras pro dospělé nabídne závod i trasu pro děti do 15 let. HERO Survival Cool Camp nabídne kromě sportovních zážitků také koncerty a rozsáhlý doplňkový program v podobě sportovního HERO EXPO veletrhu, active spotů či pool party s DJ´s. Vítězové závodu získají tituly Super Hero, Hero a Little Hero. Pro nedočkavce festival nabízí program již od pátku, kdy si budou moci zatančit na koncertu a zúčastnit se nadupané warm up party.

Autor: Hero Survival Camp

Léto plné sportu v Centru Černý Most

V Centru Černý Most si budete moci až do 14. zaří zcela zdarma užít sportovní program Lážo plážo. Zájemci si mohou všední dny od pondělí do čtvrtka zpestřit přirozeným cvičením pro všechny generace pod vedením Mgr. Jana Novosada, roztančit se v rytmu zumby s certifikovaným instruktorem Danielem Kotrlou, osvojit si principy sebeobrany při tréninku v režii Michala Kováře ze skupiny City Self Defence, zdokonalit se v beachvolejbalu díky instruktorům BeachClubu Strahov nebo načerpat novou energii v kurzech hatha jógy. Věrní zákazníci Centra Černý Most mají navíc příležitost si pro vlastní volejbalové zápasy zdarma kurty zarezervovat, členem věrnostního programu se přitom může stát každý, kdo se snadno a rychle zaregistruje přímo v infostánku v Centru Černý Most či prostřednictvím

Autor: Centrum Černý Most

Užijte si aquapark do poslední kapky

Pokud chcete zažít nezapomenutelnou jízdu v moravském aquaparku Moravia, určitě musíte vyzkoušet adrenalinovou vlnu, divokou řeku, či zábavný trychtýř. Rádi překonáváte sami sebe a toužíte zažít pořádnou rychlost? V tom případě si zamilujete skluzavky jakými jsou Kamikadze a Magic hole. S příchodem léta se můžete těšit i na gigantické tobogány Abyss a Boomerango, které jsou raritou v celé Evropě, možností je mnoho, takže pokud chcete zažít něco dechberoucího, stačí vybrat si tobogán a "sklouznout" do nového dobrodružství. 

Autor: Aqualand Moravia

Nový multižánrový festival na podporu projektů pro seniory

Festival Play Fair si klade za cíl, aby se stal místem, kde se budou potkávat všechny generace od těch nejmenších až po ty nejstarší, místem kam se vyrazí společně bavit celá rodina včetně prarodičů. Tomu odpovídá i program festivalu, kdy vedle Chinaski a Prago Union vystoupí skvělá jazzmanka Jana Koubková nebo hvězda šedesátých a sedmdesátých let Karel Kahovec s kapelou George&Beatovens. Ve filmovém hangáru bude kromě jiného uvedeno i dokumentární monodrama SAMA, dokument Otakara Faifera o samotě a naději 92leté herečky Luby Skořepové. V divadelním hangáru je připraven program pro děti, za kterým stojí divadelní soubor Drak a projekt hearth.net. Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci, rozdělí výtěžek patnácti projektům neziskových organizací z celé České republiky, jejichž cílem je pomáhat seniorům, aby mohli prožít stáří jako pozitivní, aktivní a plnohodnotné období života se svými blízkými. Festival proběhne v sobotu 12.září.

Autor: Play Fair

Ochutnejte nejlepší marmelády na světě

Na smíchovské náplavce se 29. srpna uskuteční druhý ročník Náplavka Street Food. Opět se bude připravovat a prodávat občerstvení z food trucků a originálních stánků, kromě účastníků z minulého roku, se zde budou prezentovat aktuální trendy v oblasti „streetfoodové“ gastronomie. Cílem festivalu je představit návštěvníkům gastronomii různých zemí a pokrmy, se kterými se místní lidé setkávají každodenně v ulicích. Na co dalšího se můžeme na náplavce těšit? Určitě nezapomeňte ochutnat nejlepší marmelády na světě, za které paní Romana Šafránková vyhrála hned několik mezinárodních ocenění!

Autor: INNEX

LiveWire - První elektrický motocykl Harley-Davidson přijíždí do Německa

Vyrazte 27. a 28. července do Německa na Hockeinheimring a seznamte se s prvním elektomotocyklem Harley-Davidson. Využijte této unikátní příležitosti, kdy projekt LiveWire – koncept prvního elektromotocyklu americké ikonické značky, zavítá na svém tour i do sousedního Německa. Po té co byl koncept elektormotocyklu loni představen v USA, přišla na řadu i Evropu a čeští fanoušci mají skvělou možnost navštívit právě sousední Německo. Vybraní šťastlivci budou mít navíc možnost mezi prvními tento motocykl osedlat a vyzkoušet si jej, a  to ještě před jeho uvedením do prodeje. Akce je vhodná i pro ty, kteří nevlastní řidičský průkaz skupiny A. Díky speciálnímu simulátoru si jej totiž budou moci také vyzkoušet a ucítit tak reálné vibrace motoru a zažít skutečný požitek ze stoje, tak jakoby na mě doopravdy jeli. Více na www.harley-davidson.cz.