Sérum na řasy je kosmetický přípravek, který podporuje růst řas, zvyšuje jejich objem a pevnost. Obvykle obsahuje kombinaci vitamínů, peptidů a růstových faktorů.

Proč používat sérum na řasy?

Spousta žen si stěžuje na pomalý růst řas a v takovém okamžiku na scénu nastupuje sérum, které stimuluje růstové fáze. Stejně tak zvyšuje objem a hustotu. Sérum má v sobě taktéž složky, které řasy hydratují a vyživují, a tím pádem jsou méně náchylné k lámaní a vypadávání.

Pokud používáte řasenku, kleště na řasy, případně jiné kosmetické nástroje, časem se řasy oslabí. Sérum však řasám poskytne potřebné živiny, a tím pádem je i posílí.

Sérum na řasy má malý aplikátor, který se podobá aplikátoru řasenky, pomocí něhož ho nanášíte na kořeny řas. Důležité je používat přípravek pravidelně, abyste dosáhli co nejlepších výsledků.

Bezpečnost a vedlejší účinky

Většina sér na řasy je bezpečná, ale i tak je dobré pečlivě si přečíst složení a instrukce a předtím, než sérum začnete používat, proveďte alergický test. Jestliže se objeví nějaké podráždění či jiné nežádoucí účinky, přestaňte produkt používat a poraďte se raději s dermatologem.

Sérum na řasy je vhodné pro každou ženu, která chce mít delší, plnější a zdravější řasy. Sice nenahradí genetiku, ale významně pomůže zvýraznit přirozenou krásu řas. Podívejte se do internetového obchodu Notino, kde najdete spoustu kosmetických preparátů. Budete nadmíru spokojení s kvalitou a taktéž s dosaženými výsledky. Notino má přípravky od různých značek.