Užijte si intimitu a potěšení, které s sebou přináší sólová hra. Na trhu se nachází spousta erotických pomůcek. Co si vybrat tu, která ve vás vyvolá pocity, jako reálný penis pro ještě větší zábavu a vzrušení? Není problém! Realistické vibrátory jsou v každém případě správnou volbou.

Autor: Eroticstore.CZ

Na realistických vibrátorech si výrobci dali opravdu záležet. Lze si vybrat ze širokého repertoáru barev. Jaká bude ta vaše? Růžová, modrá, tělová nebo čokoládová? Krom věrohodného žaludu, předkožky a varlat je hračka protkána žilkami. Nejenže dodávají na ještě více reálném vzhledu, navíc vás příjemně podráždí. Realistické vibrátory mají ve svém repertoáru spoustu vibračních programů a intenzit. Vyberte si tu, která vás dovede až na vrchol!

Autor: Eroticstore.cz

Další výhodou této realistické hračky, je možnost připnutí. Vibrátor lze připevnit na postroj. To s sebou přináší spoustu dalších vzrušujících možností využití. K tomu všemu je velmi snadné o realistické vibrátory pečovat. Stačí použít čistící prostředek na erotické pomůcky nebo mýdlovou vodu. Pro hladší a příjemnější průběh používejte hračku v kombinaci s lubrikantem. Jistě zažijete spoustu nezapomenutelných chvilek a nikoho jiného k tomu nepotřebujete! Hračka zvládne veškerou práci, jistě vás dovede do orgasmického nebe a vsadím se, že nejen jednou. I přesto, že realistické vibrátory nabízí tolik možností využití, jejich cena je i přes jejich kvalitu velmi uspokojivá. Ať jste single žena, která si užívá radosti, jež ženské tělo přináší, nebo jste ve vztahu s partnerem či partnerkou, realistické vibrátory vás potěší v obou případech!