Příčiny se různí

Jaké jsou příčiny erektilní dysfunkce? Mohou být různého charakteru. U mladších lidí se setkáváme především s nervozitou způsobenou stresem z něčeho nového, co se nemusí podařit. Tyto obtíže se ale postupným tréninkem rychle odstraní. V starším věku se už ale s největší pravděpodobností o špatnou psychiku jednat nebude! Potíže jsou čistě fyziologického charakteru. Tady už žádný trénink nepomůže. Ano, na místě je začít žít alespoň trochu zdravým životním stylem, nicméně problémy s erekcí vyřeší spolehlivé tabletky. Jaké? To si povíme v následujících řádcích.      

K návštěvě lékaře se každý neodhodlá

Pánové trpící problémy s erekcí berou celou situaci jako velmi intimní problém. Stydí se s ním jít na veřejnost, natožpak k ošetřujícímu lékaři. Když už se tak stane, nejčastěji lékař předepíše onu slavnou modrou pilulku Viagru obsahující účinnou látku sildenafil. Pokud se i vy ostýcháte a raději byste vyzkoušeli nějakou novinku, jste na správné adrese. My o ní víme spousty podrobností.

Nový přípravek MerliX

Možná jste už postřehli, že v některých médiích probíhá reklamní kampaň týkající se přípravku MerliX. Jedná se o úplně nové tabletky na erekci vyznačující se hned několika přednostmi. Na rozdíl od některých jiných medikamentů se vyznačují čistě přírodním původem. Nejsou v nich tedy obsaženy žádné cizorodé umělé látky. Vyvinuty byly tyto tabletky ve Spojených státech amerických. I tato skutečnost hovoří jasně o velmi přísných kritériích, jimiž musela tato medikace projít. Není se tak zapotřebí obávat žádných nežádoucích účinků.

Prostě si zase užívejte!

Co všechno slibují tyto nové tabletky? Tak především zlepšení erekce. I osoby dlouhodobě trpící erektilní dysfunkcí si mohou znovu užívat milování a slastí s ním spojených. Stejně tak s užíváním tohoto nového léku úzce souvisí i zvýšení chuti na samotný sex. Libido se po určité době snižuje, což je logické. Z dalších účinků bychom měli jmenovat především oddálení ejakulace. Sexuální akt díky této skutečnosti může být prodloužen o několik minut, což s sebou samozřejmě nese delší čas pro užívání si nespoutaného a ničím nerušeného milování.

Autor: MerliX.CZ

Rychlý nástup účinků

MerliX se vyznačuje také poměrně expresním nástupem účinkování. Děje se tak prostřednictvím výtažku z rostliny Tribulus terrestris. Právě on dokáže velmi rychle zvýšit hladinu testosteronu v krvi muže. Další účinné látky, konkrétně aminokyseliny, se postarají o zvětšení objemu cév, což samozřejmě také vede k rychlé a silné erekci. Doporučení dávkování je cca 1 hodinu před sexuální aktivitou. Při samotném výkonu můžete zapomenout na nějaké vyšší vyčerpání, získáte totiž dostatečné množství energie i pro déle trvající sex. MerliX umí dokonale podpořit i vitalitu muže.

Kde může, opravdu pomůže

Erektilní dysfunkce může potkat i mladšího člověka, který se samozřejmě může na MerliX také spolehnout. Výbornou volbou je i pro ty, kteří si pouze chtějí zpestřit sexuální život a dopřát si mnohem déle trvající a tvrdší erekci. I mladším lidem tedy MerliX pomůže, a to i tehdy, když jsou potíže spojené s psychickým stavem. Pro více informací se podívejte na Merlix.cz