1. Luxusní skotská Chivas Regal 12yo s osobním věnováním

Pokud máte i vy ve svém okolí milovníky kvality, je výběr dárku pokaždé výzvou. Personalizovaná láhev whisky Chivas Regal 12yo je legendární whisky, která může být nyní vytvořena přímo pro něj. Vychutnat si tuto exkluzivní whisky dělá muže gentlemanem. Součástí dárkového balení je i certifikát jako doklad o jedinečnosti láhve, který je už jen třešničkou na dortu.

 

Autor: Chivas Regal

 

2. Ideální vánoční dárek: O2 TV

Operátor O2 představil nový set-top-box, který je v podobě malé černé krabičky ideálním dárkem pro celou rodinu.  Nový set-top-box udělá O2 TV z každé obyčejné televize, stačí připojení k internetu. Jakmile tuhle šikovnou krabičku pod stromečkem vybalíte, můžete si ihned pustit třeba pohádky, které jste v uplynulých 30 hodinách nestihli. Pokud máte doma fotbalového fanouška, určitě ho potěší kanál O2 Sport s tím nejlepším z české Synot Ligy, anglické Premier League nebo kompletní Liga mistrů.

 

Autor: O2

 

3. Ať se auto blýská!

Muži si potrpí zejména na praktické dárky, potěšit je tak můžete silně koncentrovanou aktivní pěnou CARGO3700. Produkt je velmi vhodný pro odstranění mastnoty a silných přetrvávajících nečistot. Má velmi dobrou pěnivost, a proto lze použít pro bezkontaktní tlakové mytí všech typů vozidel.

 

Autor: Kenotek

 

4. Přispějte svým nákupem na dobročinné účely

Každou ženu jistě potěší dárek v podobě parfému, kvalitního tělového mléka či regeneračních kúr na vlasy. Online obchod s drogerií a kosmetikou Ageo.cz nabízí svým zákazníkům možnost si v klidu domova za příznivé ceny objednat vše potřebné, a toto zboží si nechat do druhého pracovního dne dovézt až ke dveřím. Navíc při každém nákupu na Ageo.cz přispíváte charitám – bez toho, aby vás to stálo jedinou korunu navíc

 

Autor: ageo.cz

 

5. Kvalitní olej do auta se nikdy neztratí

Syntetický vysoce výkonný lehkoběžný motorový olej typu Longlife III je speciálně koncipován pro automobily koncernu VW s prodlouženým intervalem výměny oleje. Je též vhodný pro motory spalující LPG a pro motory s katalyzátorem výfukových plynů, včetně filtrů pevných částic. Dokonale chrání motor proti opotřebení i při nízkých teplotách, snižuje pasivní odpory motoru a umožňuje úsporu pohonných hmot.

 

Autor: Mogul

 

6. Jen pro vydařené starty

Na trh právě přichází nejmodernější nabíječky autobaterií Banner Acucharger. Jsou řízené mikroprocesorem pro 12V baterie až do kapacity 230 Ah. Ideální dárek pro zapomětlivé řidiče, kteří rádi nechávají svítit automobil celou noc, nebo pro ty, kteří nechtějí podcenit situaci. K dostání je v několika provední s kapacitou 3 A, 6 A a 10 A a každá varianta uživatlesky velice jednoduchá. Nabíječka nabízí 8 stupňové nabíjení bez potřeby nastavování, přehledný LED displej, dále závěsný hák, ochranu proti přepólování, přepětí a ochranu proti tvorbě jiskření a zkratu, s pryžovou ochranou hran. Pokud jezdíte spíše na motocyklu, můžete si pořídit nabíječku s výkonem 2 A, která sama zjistí, zda nabíjí baterii 6V či 12V. Nadělte vašemu muži Banner Acucharger pod stromeček. 

Autor: www.battery-expert.cz
 

7. Znáte tajemství krásné, zdravé a mladé pleti?

Česká kosmetika For Life & Madaga přichází v těchto dnech na trh s exkluzivní novinkou – krémem My secret Gold cream. Krém obsahuje luxusní komplex 24karátového zlata, které je doplněno vysoce koncentrovaným koloidním zlatem. Péče o pleť je podpořena obsahem kaviáru, rostlinných kmenových buněk, kyseliny hyaluronové, kolagenu a komplexem hydratačních a vitamínových mikrokapsulí. Krém dokáže ochránit pleť před předčasným stárnutím, redukuje vrásky, zvyšuje elasticitu pleti, omlazuje ji a zanechává ji sametově hladkou a jemnou.

 

Autor: My secret

 

8. Ovocné a zeleninové šťávy jsou plné vitamínů – dopřejte je vašim blízkým

Sana Juicer EUJ-707 je nízkootáčkový šnekový odšťavňovač, se kterým odšťavníte kořenovou a listovou zeleninu a spoustu druhů ovoce. Navíc možnost výroby sorbetu, zmrzliny, těstovin, dětských příkrmů, ořechového másla a rostlinného mléka. Díky své univerzálnosti sedne většině uživatelů.

 

Autor: Sana

 

9. Darujte vaší rodině klidné spaní

Všichni víme, že o nečekané události není v početné rodině nouze. Pokud jste i vy členem neposedné smečky čítající děti, psy a manžela dobrodruha, určitě už vás jejich lumpárny něco stály. Ochraňte se před nečekanými výdaji a nadělte si pojištění odpovědnosti, které vás i vaši rodinu ochrání proti škodám na zdraví a majetku. Pojištění se vztahuje i na zvířata.

 

Autor: Slavia pojišťovna

 

10. Peníze pod stromečkem: netradiční dárek ale zároveň investice do budoucna

Zkuste letos potěšit své blízké hodnotným dárkem. Koupí pamětní mince uděláte radost rodičům i dětem, které budou dárek moci v budoucnu využít například jako vklad do hypotéky. Zatímco kurzy se mění a měny zanikají, limitovaná edice stříbrných bankovek euro na hodnotě neztratí. Pryč jsou doby, kdy jsme dětem šetřili doma do obálek nebo na spořících knížkách. Pamětní mince jsou vhodným dárkem, díky kterému můžete zároveň investovat do budoucnosti vašich potomků!

 

Autor: Zlataky.cz

 

11. Ve zdravém těle zdravý chrup

Zdravý a dokonale čistý chrup má velký vliv na celkové zdraví a kvalitu života člověka. Ovlivňuje i to, jak působíme na ostatní. Nový sonický kartáček Philips Sonicare HealthyWhite+ dokáže odstranit až o 100% více pigmentací během jednoho týdne, v porovnání s manuálním zubním kartáčkem. Díky vysoké frekvenci 31 000 stěrů za minutu v přesně definovaném rozsahu čištění směrem nahoru a dolu dochází k účinnému stírání zubního plaku a vzniku dynamické vlny. Ta se dostává do obtížně přístupných míst podél linie dásní a do mezizubních prostor, kde ničí škodlivé bakterie. Pokud tedy stále tápete nad vánočním dárkem, stylový zubní kartáčkem určitě všechny potěšíte!

 

Autor: archiv firem

 

12. Tuňák pro celou rodinu

Dar prospěšný tomu nejmladšímu i nejstaršímu v rodině? Dopřejte svým blízkým pod vánoční stromeček denní dávku tuňáka, který patří mezi nejbohatší zdroje zdraví prospěšných omega-3 mastných kyselin. Jejich pravidelný přísun obstará doplněk stravy OmegaMarine Family vyrobený z tuku tuňáka. Již dvě kapsle denně pokryjí dostatečnou dávku omega-3. Žvýkají se, chutnají jako bonbon a dát si je může každý člen rodiny.  

 

Autor: Naturamed

 

13. Kolekce Litovelského sládka pro skutečné pivní znalce

Krásným vánočním dárkem pro pivaře tak může být Kolekce litovelského sládka, ve kterém naleznete čtyři vynikající české pivní speciály: svrchně kvašený Litovel ALE, nefiltrovaný polotmavý a výjimečně silný Litovel Gustav, nefiltrovaný světlý ležák Litovel Václav, uvařený na počest svatého Václava, patrona všech pivovarníků, a světlý nefiltrovaný Litovel Sváteční speciál. Potěšte své milované unikátní chutí vybraných českých piv z pivovaru Litovel.

 

Autor: Litovel

 

 

 

 14. Tajuplné panenky Monster High jsou hitem letošních Vánoc!

Příšerky z Monster High™ spěchají do města na svůj první muzikál! Cestou se potkávají se třemi novými zvířecími kamarády. Každá studentka z děsivé školy je oblečena do divokých šatů s nadpozemskými doplňky, které podtrhují její hororový vzhled! Všechny panenky u sebe mají stojánek, diář a hřeben pro tvorbu děsivých účesů!  V diáři najdeš jedinečné obrázky a díky stojánku si můžeš novou Monsterku přidat na výstavu.  Sesbírej všechny figurky z Monster High™ a užij si monstrózní zábavu! Panenky se prodávají samostatně.

 

Autor: Mattel

 

15. Nevíte co pod stromeček? Ideálním dárkem pro celou rodinu je vstup do Parku Mirakulum

Potěšte své děti, vnoučata či rovnou celou rodinu. Vyhledávaný zábavně-naučný Park Mirakulum ležící ve středočeských Milovicích s koncem roku nabízí dárkové vouchery na nadcházející sezónu 2016, která bude zahájena již v dubnu. Vybírat lze mezi jednodenními vstupenkami nebo ročními permanentkami. Areál parku skýtá bezpočet herních prvků pro malé i velké a chystají se i další novinky a atrakce na příští rok.

 

Autor: Mirakulum

 

16. Pro vaše zvířecí miláčky

Lesklá srst bývá známkou toho, že se pejsek těší dobrému zdraví a celkově prospívá. Obdarujte svého miláčka dárky, které se o jeho krásnou srst postarají. Naším tipem je superprémiové krmivo Fitmin, které nabízí rovnováhu mezi kyselinou omega 3 a 6. Výtečný je také lososový olej získávaný z norských lososů. Ideální je přelít olej do rozprašovače a granule jím psovi postříkat. Rybímu aroma určitě žádný pejsek neodolá!

 

Autor: Fitmin