14. 12.

Pokud plánujete nakoupit dárky z e-shopu, objednejte je dnes. Počítejte s tím, že sklady i spediční služby fungují pomaleji než obvykle. Některé už to ale nemusí stihnout...

15. 12.

Pohlédněte se po vánočním stromku, abyste ještě měli na výběr. Nejdřív ale zkontrolujte stojánek, aby se vám do něj stromeček vešel. Prodejci se většinou ptají, na jakou velikost mají kmen zfrézovat.

16. 12.

Pokud máte pocit, že vánoční úklid ani při nejlepší vůli nezvládáte, rozmyslete si, kde seženete pomoc. Úklidová firma je někdy nejlepší řešení.

Autor: profimedia.cz

17. 12.

Chybí vám ještě nějaké dárky? Pokud už se bojíte riskovat e-shop, musíte si vystačit s nabídku dostupných obchodů. Záchranou bývají drogerie, využít můžete i služeb, které dovážejí potraviny. Letos v jejich sortimentu najdete i dárky.

18. 12.

Máte jmelí? Máte dost ozdob? Fungují vánoční světélka? Zkontrolujte všechno, než půjdete do finiše.

19. 12.

Poslední šance na větší úklid. Lepší než se strhnout, je rozdělit úkoly.

20. 12.

Nakupte vánoční papíry, stužky nebo vánoční tašky. Počítejte s rezervou, protože zejména děti dokážou na balení dárků spotřebovat obrovské množství papíru.

21. 12.

Pokud pečete vánočku, teď je ta správná chvíle. Připravte si taky nákupní seznam na svátky.

22. 12.

Cílem dne je kapr. Nechte si ho raději od rybářů vykuchat a případně i naporcovat. Pokud plánujete mocnou porci polévky, zkuste se s prodejci dohodnout a přikupte vnitřnosti navíc. A pak jsou tu salátové brambory, majonéza, zelenina do salátu...

23. 12.

Pokud chcete mít klidný Štědrý den, neváhejte a v pohodě ozdobte stromeček už dnes. Pak je na řadě bramborový salát, který, jak známo, chutná lépe, když se proleží. Stejně tak můžete začít vařit polévku a předem si obalit kapří řízky.

24. 12.

Pokud jste nic nestihli doteď, máte dvě možnosti. První je svařit si víno a nechat věci plynout, druhá vzít peněženku, vyrazit na benzinovou pumpu a pokusit se zachránit, co se ještě zachránit dá. V roce 2020 se už staly horší věci. Krásné Vánoce!

Vánoce se blíží: Jak jednoduše zabalit lahev?

Video
Video se připravuje ...

Vánoce se blíží: Jak jednoduše zabalit lahev?