Veronika miluje americkou retro módu, proto není divu, že i její svatební šaty byly ve stylu pin-up. „Šaty jsem sehnala na anglickém e-shopu s retro módou, kde nakupuji většinu svých šatů,“ popsala mladá paní, které větší starost než svatební outfit dělala nová opatření vlády proti koronaviru.

„Vdávala jsem se 9. října v Kladně a bylo nás kolem dvaceti. Na obřadu jsme naštěstí nemuseli mít roušky. Bohužel kvůli novým zákazům nemohl ze Slovenska přijet můj tatínek a také manželova babička,“ popsala Veronika, která tak svou nejbližší rodinu na svatbě neměla. „Maminka zemřela před téměř pěti lety,“ dodala.

Veronika se vdala v době tvrdých koronavirových opatření.
Autor: archiv Veroniky Vargové

Bude miminko!

Následnou oslavu pak XXL modelka pojala jako komorní slavnostní oběd. „V restauraci už byla podmínka čtyři lidé u jednoho stolu, ale udělali malé mezery mezi stoly, poradili si,“ popsala Veronika. A přiznala jednu radostnou novinku! „Čekáme miminko, je to už moje třetí těhotenství, takže je to znát. Naštěstí nepřibírám, po většinu dní si užívám ranní nevolnosti,“ dodala Veronika.

Veroničiny křivky si také můžete prohlédnout i v unikátním charitativním kalendáři ve stylu pin-up. Výtěžek půjde na pomoc ženám s rakovinou prsu. „Jsem moc ráda, že můžu být součástí tohoto projektu, pomoci dalším ženám a třeba je i inspirovat,“ uzavírá.

Fotogalerie
40 fotografií