1.    Rifle – zakázaný trend

Věděli jste o tom, že džíny byly zpočátku pracovným mužským oděvem a jejich nošení do společnosti bylo zakázáno? Jejich největší výhodou byl právě pevný materiál, který odolal tvrdé práci. V 50-tých letech 20. století je zpopularizoval James Dean a později i Marilyn Monroe, a tak začal zlatý věk džínsů. Právem se staly kouskem, který má ve svém šatníku snad každý. Rifle totiž můžete nakombinovat s čímkoliv. Upřednostňujete sexy skinny s vysokými podpatky, nebo pohodlné boyfriendy s klasickými teniskami? Pokud nakoupíte na About You, určitě vás potěší About You sleva, díky které si můžete dopřát i více džínových střihů, v kterých zazáříte.

2.    Kožená bunda – „Let it rock!“

Kožená bunda je fenomén. Je symbolem rebelie a síly, a možná právě proto dobila i naše šatníky. Kvalitní kožená bunda vás totiž nikdy nenechá v nouzi. Bude to Vaše kámoška, na kterou se budete moci vždy spolehnout. Nezáleží totiž na ročním období, vždy dokonale doplní váš outfit. Skinny džíny, bílá halenka, lodičky. Šaty, přes které přehodíte koženou bundu a jste připravena na letní večerní posezení na terase. Na podzim zase pod ní můžete krásně navrstvit kardigán a zaručeně vás podrží i v děštivém počasí. Samozřejmě se vám z ceny kožené bundy může zatočit hlava. I zde však existuje alternativa. Sáhněte po kožence a potěšte i ochránce přírody, nebo využijte akci Black Friday a nakupte výhodně.

3.    Jedny černé a jedny béžové lodičky – bezkonkurenční klasika

Někteří říkají, že pro krásu se trpí. Ne vždy to však platí. A při lodičkách stoprocentně. Lodičky jsou klenotem v ženském šatníku. Jsou tím, co outfitu dodává ten správný šmrnc. Proto buďte při jejich výběru opravdu opatrná. Prvořadá je vždy pohodlnost a kvalita. Strávit večer v nepohodlných lodičkách je přece trápení. Lodičky by měly mít ve vašem šatníku čestné místo. Pokud do nich investujete, jistě se vám to vrátí.

Kvalitní lodičky zvýrazní vaši ženskost a dodají vám eleganci a šarm.
Autor: Luis Quintero, pexels.com

4.    Bílá halenka – sexy královna

Pokud se na bílou podíváme z psychologického hlediska, dozvíme se, že je symbolem čistoty a něžnosti. Kromě toho dodává sílu a uzdravuje tělo. Je to barva, která prezentuje vyrovnanou, upřímnou a sebevědomou osobnost. Proto byste se bílé – a konkrétně bílé halence – neměli vyhýbat ani vy. Kromě toho bílá halenka nikdy nevyjde z módy. Existuje nespočet střihů a variací. Tento kousek vám usnadní ranní rozhodování u skříně. Vždy, když po ní sáhnete, víte, že je to dobrá volba. Dá se totiž jednoduše kombinovat – stačí přidat malý doplněk a budete působit jako královna.

5.    Pouzdrová sukně – ikona mezi sukněmi

Přemýšlíte nad tím, proč právě tento typ sukně? Je to velmi jednoduché. Vyhovuje každému typu postavy a je vhodná na jakoukoliv příležitost. Zabodujete s ní v práci, na zkoušce, ve škole, nebo na babské jízdě. Důležité je jedině to, jak ji „dostajlujete“. Ať už vsadíte na kombinaci s bílou halenkou, nebo k ní zvolíte lehký topík, zaručeně zabodujete.