Napětí

Autor: archiv firem
Naruto. V úzkých!
Autor: Masaši Kišimoto

Japonská manga je fenoménem, který válcuje americké i evropské komiksy. Manga má spoustu dílů a uzavřený příběh, během něhož hrdinové projdou změnou A nejvíc cool na nich je, že se čtou od poslední stránky dopředu. Naruto je příběhem stejnojmenného chlapce, který se v Listové vesnici učí na akademii pro nindža bojovníky.

Cena: 189 Kč

s
Autor: archiv firem
Americký upír
Autoři: Rafael Albuquerque, Stephen King, Scott Snyder

Skinner Sweet není jen tak ledajaký upír. Jako první upír, který se zrodil na americké půdě, je silnější a světlo mu neuškodí. Pětačtyřicet let poté, co vstal z hrobu, se Sweet ocitne v Los Angeles dvacátých let, kam světla Hollywoodu vábí mladé a krásné dívky. Jenže sny chudé herečky Pearl Jonesové se promění v krvavou noční můru...
Cena: 449 Kč

Pohádky pro dospělé

Autor: archiv firem
Habíbí
Autor: Craig Thompson

Komiks ve stylu arabských pohádek se odehrává ve fiktivním světě, který je krutější a soudobější verzí Tisíce a jedné noci. Líčí životní osudy Dodoly a Zama, dvou uprchlých dětských otroků. Ti v ní projdou mnoha proměnami a překonávají početné překážky, jež se staví do cesty jejich lásce a shledání.
Cena: 621 Kč

Fantasy

s
Autor: archiv firem
Sága
Autoři: Fiona Staples, Brian K. Vaughan

Magie válčí s vědou, měsíc s planetou – a široko daleko ve vesmíru není kam se před válkou ukrýt…
Osudy Marka a Alany, milenců a čerstvých rodičů, kteří přestali být vojáky v dlouhé válce, jež zachvátila skoro celý vesmír, a stali se dezertéry, které nemilosrdně pronásledují obě strany konfliktu.
Cena: 359 Kč

Mládeži nepřístupno

s
Autor: archiv firem
Ztracené dívky
Autoři: Alan Moore, Melinda Gebbieová

Hrdinové dětských knih si vypráví velmi odlišné (a velmi sexuální) verze příběhů, které známe. Tři slavné hrdinky dětských knížek se setkají v hotýlku kdesi ve Švýcarsku těsně před první světovou válkou. A začnou si vyprávět, jak to bylo doopravdy...
Cena 1498 Kč

Pro kluky

s
Autor: archiv firem
Přístav volá

Komiksové vydání jedné z nejslavnějších knih Jaroslava Foglara se odehrává ve spleti tajemných uliček Přístavní čtvrti, kde hlavní hrdina Jiří Dražan hledá pravého kamaráda, jemuž by mohl důvěřovat a svěřovat mu všechna svá tajemství.
Cena: 399 Kč

s
Autor: archiv firem
Rychlé šípy

Úplné vydání všech komiksových příběhů slavných Rychlých šípů. Mirek Dušín, Jarka Metelka, Jindra Hojer, Rychlonožka a Červenáček prožívají nespočet dobrodružství. Vždycky vyzrají nad Bratrstvem kočičí pracky a pomáhají těm, kteří to potřebují. Pátrají v tajemných Stínadlech po osudu Jana Tleskače, létajícího kola i ježka v kleci.

Komiksy, které nakreslili Jan Fischer, Václav Junek, Bohumír Čermák a Marko Čermák, jsou řazeny tak, jak postupně vznikaly.
Cena: 799 Kč

Klasika pro děti

s
Autor: archiv firem
Prvních dvanáct příběhů Čtyřlístku

Knížka obsahuje 12 úplně nejstarších čtyřlístkovských příběhů, které vyšly už před šestačtyřiceti lety. Myšpulín, Bobík, Fifinka a Pinďa za tu poměrně dlouhou dobu nezestárli, jen se malinko změnili.
Cena: 550 Kč

s
Autor: archiv firem
4 strašidelné příběhy Čtyřlístku

Veselé, vtipné a tak trochu strašidelné příběhy oblíbených hrdinů Čtyřlístku. V knížce najdeme příběhy: Zakletá brigáda, Duchové z Duchcova, záhada na Housce a Hradní křeslo.
Cena: 250 Kč


s
Autor: archiv firem
Ani Muk v Africe

Obrázkový seriál Kapitán Ani Muk loví v Africe patří k vrcholům komiksové tvorby Ondřeje Sekory. Zakulacený lovec se čtenářům poprvé představil rok po Ferdovi Mravencovi – jeho africká dobrodružství vycházela v letech 1934 až 1935 v časopise Pestrý týden.
Cena: 199 Kč

Dobrodružství

s
Autor: archiv firem
Zombíci... První hryznutí!
Autor: Frencl Ondřej

Poslední věc, kterou byste měli v případě invaze zombíků udělat, je jít ven a hrát si na hrdiny. Jenže co když tam venku je někdo, kdo za ten risk stojí? Franta musí zachránit Šárku, dívku svého srdce. Naštěstí má plnou hlavu nápadů a více méně ochotné kamarády, kteří mu pomůžou zvládnout všechny nástrahy.
Cena: 199 Kč

Pohádky

s
Autor: archiv firem
Kouzelný klobouk
Autor: H. Ch. Andersen junior, Thierry Capezzone, Jan Rybka

Malý Hans Christiana dostane od svého dědečka kouzelný klobouk. Ten, kdo si ho nasadí, se ocitne ve světě své vlastní fantazie. Dosud obyčejný kluk se tak díky své fantazii ocitá v literárním světě známého pohádkáře.
Cena: 149 Kč