Na léčbu je pozdě ve chvíli, kdy se původní hustá kštice promění v pleš a vlasové váčky jsou již neaktivní. Pokud i Vás potkalo nadměrné padání vlasů, nezoufejte, v dnešní době je možné tento problém řešit. Vysvobozením v počátcích problému může být sérum proti padání vlasů Renokin. Tento koktejl plný živin a účinných látek dokáže nadměrné padání zastavit v průběhu 4 – 6 týdnů a také napomáhá růstu vlasů nových.

Jak sérum proti padání vlasů vůbec funguje?

Opravdový účinek séra Renokin zaručuje jeho složení. Obsahuje totiž kombinaci biomimetických peptidů, vitamínů, přírodních výtažků a technologie nanokapslí. Peptidy mají podobné účinky jako růstové faktory, které se v lidském těle objevují přirozeně avšak stárnutím jich v pokožce ubývá. Tyto látky dokáží obnovit aktivitu vlasových váčků a tím podpořit růst nových vlasů. Díky svým účinkům také regenerují pokožku hlavy a správné nanášení a následné vmasírování séra zajišťuje její prokrvení. Přípravky Renokin používají speciální technologii nanokapslí, která dokáže účinné látky transportovat přímo k buňce a díky tomu zaručí, že fungují na správném místě. Sérum Renokin navíc mohou používat i ženy v obdobní těhotenství.

Autor: MedaPrex

Kdy a jak sérum používat?

Nejdříve si umyjte vlasy revitalizačním šampónem. Můžete použít např. šampon Renokin, který připraví vlasy a pokožku hlavy pro dokonalé vstřebání aktivních složek z následně aplikovaného séra. Na umytou pokožku hlavy naneste roztok pro revitalizaci vlasů Renokin. Nejdříve jej však jemně protřepejte. Aplikujte dle potřeby na celou pokožku hlavy či jen její část a jemně vmasírujte konečky prstů. Po použití roztok nesmývejte. Sérum Renokin je dobré používat ráno i večer. Pro jeho aplikaci není třeba si pokaždé vlasy umýt, své návyky můžete dodržovat, jako doposud a vlasy si mýt i jednou za dva až tři dny.

Kde Renokin koupit?

Kosmetické přípravky se dnes dají nakoupit na internetu snadněji než v kamenných obchodech. Jak se však vyhnout špatné zkušenosti s internetovým nákupem? Přípravky by v e-shopu měly mít vždy kvalitní popis a fotografii. Mezi informacemi o produktu můžete najít také např. klinické studie, různá popisná videa, komentáře od stávajících uživatelů či alespoň možnost komentář zanechat. Pokud máte dotaz, nabízí se možnost dostat odpověď na infolince, chatu či rychlou reakcí na váš email. Obchod by měl mít jednoduchý návod, jak v něm nakupovat. Zjistěte si také, zda má e-shop věrnostní program a pokud ano, využijte svých výhod. Při prohledávání e-shopů, které prodávají Renokin, se nám zalíbil internetový obchod Medaprex.cz. Splňuje veškeré požadavky a navíc vám v sekci Magazín krásy poradí, jak se v období nadměrného padání o své vlasy starat.