Na letišti v Panenském Týnci jsou již připraveny pivní stany a stánky s výčepy, ze kterých se bude od čtvrtka do soboty čepovat 6 druhů točených piv mezi nimiž bude také tankový Staropramen Světlý.

Je to jedna z novinek, kterou chce Staropramen návštěvníkům festivalu zpestřit a zpříjemnit pivní nabídku a servis. Celkově Staropramen nabídne 8 druhů piv. Tím se čtyřnásobně zvýší nabídka piv ve srovnání s loňskem.

Naše filosofie partnerství s hudebními festivaly je vždy založena na pestré nabídce piv. Organizátorům festivalu, kteří si zajišťují čepování piva na místě, se pak snažíme zajistit takový pivní servis, aby lidé pivo dostali správně vychlazené, se správnou mírou, bez dlouhého čekání a mohli si u něj příjemně posedět,“ říká manažer značky Staropramen Michal Šlechta.

Fešáci z formace Nightwork vás rozhodně nezklamou!
Autor: Pavel Machan, Jiri Hadac, David Malik

Open Air Festival díky partnerství se Staropramenem získá také jedno festivalové unikum. Krom piva ze sudů si budou moci návštěvníci vychutnat také tankové pivo, které dnes mnozí pivaři preferují. „Tankové pivo je díky přímé distribuční cestě z pivovaru nejčerstvější, což je u piva výhoda, a je zároveň nepasterizované. Na zdejším festivalu ho vyzkoušíme poprvé a jsme zvědavi, jak moc ho budou lidé preferovat,“ říká Šlechta. Cisterna má kapacitu 14.000 půllitrů piva a v případě potřeby jsou v pivovaru připraveni ji doplnit.

Festival jinak opět nabídne svým příznivcům jedinečnou kombinaci skvělé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportů, včetně dalšího doprovodného programu.

Písničkář Tomáš Klus vezme fanynky za srdce!
Autor: Archiv Blesku, ČTK

Můžete se těšit například na: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Rizzle Kicks, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů.  

Pro všechny fanoušky Staropramenu, kteří se zúčastnili jeho soutěže k festivalu na facebooku a vyhráli, bude u hlavního pódia připraven speciální doupatrový stan, ze kterého budou mít výtečný výhled na hlavní pódium a vystoupení největších hvězd festivalu.

Festivalu má o víkendu přát i počasí, takže vzhůru do Panenského Týnce za zábavou!

Více info na www.openairfestival.cz