Za sebou má Lucie Levá kvůli nádoru střev z dřívějška už čtyři operace, ozařování a chemoterapie. Teď po letech bohužel začala další kolo léčby „Dneska jsem zvládla první chemošku a bylo to těžký,“ přiznává Lucie s tím, že náročný proces ji ovlivňuje fyzicky i psychicky.

„Už po čtyřech hodinách mi začalo být na zvracení a divně po těle. Dostala jsem prášky na nevolnosti a lidé, kteří mě podporují, mi doporučili, ať zkusím cucat třeba kostku ledu z coca-coly nebo zázvorové lízátko,“ popisuje Lucie. Za jedenáct dní ji lékaři na chemoterapii napojí znovu…

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený •Lusiet• (@lusiet_leva)

Na ježečka

Aby se vyhnula nepříjemnostem s vypadáváním vlasů, které je s léčbou spojené, sama se ostříhala na krátko. „Tak co myslíte? Ono až tohle vypadá, tak to bude větší sranda,“ ukázala se tisícovkám svých fanoušků na instagramu s nůžkami v ruce. „Luci, náhodou ti to neskutečně sluší! Seš bohyně a myslím na Tebe, holka,“ povzbudila ji mimo jiné muzikálová herečka Míša Tomešová (32).

I se spoustou černých myšlenek v hlavě, ale Lucie Levá zůstává odhodlanou bojovnicí. „Prostě hraju tu hru ŽIVOT… a v ní se děje všechno… bolest, radost, smutek…,“ dodává.

 

Fotogalerie
39 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Pro ženu s nádorovým onemocněním je nejhorší zkušenosti vypadání vlasů při chemoterapii. Speciální čepička to může změnit Blesk Zprávy/Hana Langrová