Posaďte se bez bolesti

Pokud se s touto situací setkáváte, jistě oceníte Medistik™, tuhý hřejivě chladivý balzám proti bolesti svalů, kloubů a šlach. Jedinečný technologický postup umožňuje vyrobit Medistik v tuhé formě s maximálním obsahem účinných látek. Medistik™ obsahuje nejvyšší možnou dávku účinných látek povolených pro volně prodejná lokální analgetika. Proti obdobným výrobkům je to 7–15× více. Praktické balení umožňuje pohodlnou a bezpečnou aplikaci na postižené místo bez potřísnění rukou. Medistik™ se rychle vstřebává, neotírá se, ani nezanechává na pokožce film. Medistik™ je koncentrovaný, dlouho vydrží a díky praktickému balení jej snadno můžete mít stále po ruce. Stačí vysunout a potřít, působí během 1-2 minut.

Autor: www.medistik.cz

Čím se maže mistr ČR v dráhové cyklistice

Pokud i vy holdujete cyklistice a výletům na kolech, pak i pro vás je Medistik™ jasnou volbou. Nejen, že ho používá i mistr ČR a vícemistr světa v dráhové cyklistice Jaroslav Snášel, ale navíc přípravek stačí vysunout a lehce potřít aktuální místo, což rozehřeje vaše svaly před startem a v cíli přispěje k rychlejší regeneraci. Stačí si vzít i vzorek do kapsy, ten vám vystačí na akutní ošetření na cestách. Medistik™samozřejmě není určen jen pro cyklisty, ale dozajista ho využijí i tenisté, které bolí při hraní loket nebo běžci při namožení kolena či vyvrknutí kotníku. Medistik oceňují i běžci maratonu a půlmaratonu, kde dostanou nohy pořádně zabrat.

Autor: www.medistik.cz

Vhodný i pro bojovníky

Provozujete bojové sporty (MMA , judo, karate, kickbox, taekwondo ...) nebo navštěvujete kurzy sebeobrany? Pak mějte Medistik™ stále po ruce. Akční sport vyžaduje plné nasazení a s ním přichází nárazy, pády a pohmožděniny. Medistik je ideální pro dynamické a kontaktní sporty k okamžitému ošetření úderů a podlitin a regeneraci tkáně  ihned po nárazu. Obsahuje totiž třikrát tolik účinných složek, než je k dispozici v obvykle používaných mastech, čímž díky hloubkovému prokrvení výrazně urychluje regeneraci. Včasná aplikace dokonce omezuje tvorbu podlitin a namoženin.

Autor: www.medistik.cz

Práce na zahradě s úsměvem

Je pro vás zahrádka prioritou? Kopete, rýpete, sázíte a bolí vás přitom páteř, kyčle, kolena? Teď se této bolesti můžete zbavit a svá zatuhlá záda správně rozhýbat. Stačí použít Medistik™, s nímž lépe dosáhnete na rameno či bederní páteř. Nemusíte ho nanášet rukama, což je jeho velká výhoda a navíc seniorům průměrně vydrží až rok, tudíž je pro ně cenově velmi přijatelný. Navíc může být skvělým tipem na dárek, pokud rodina neví, co vám k jakékoliv sváteční příležitosti zakoupit.

Autor: www.medistik.cz

Medistik™ patří mezi průlomové přípravky, které pomohou od bolesti svalů opravdu každému.

Koupit tento zázrak můžete on-line na www.medistik.cz nebo si ho objednat v dobré lékárně, kde Vám Medistik stick nebo spray objednají do druhého dne. Stačí napovědět, že dodává Phoenix, Pharmos.