Mimořádná slevová akce Samsung Unlocked se vztahuje na veškerý sortiment e-shopu samsung.cz s výjimkou mobilních telefonů řady Samsung Galaxy S22. Stačí zakoupit tři různé produkty a za nejlevnější z nich automaticky zaplatíte pouze 1 Kč. Nabídka platí od pondělí 30. května 2022 do neděle 5. června 2022 nebo do vyprodání zásob.

Pokud si tedy v rámci akce Samsung Unlocked zakoupíte prostřednictvím e-shopu samsung.cz například skládací telefon s ohebným displejem Samsung Galaxy Z Flip 3 5G s pamětí 512 GB za doporučenou maloobchodní cenu 48 990 Kč, letošní Neo QLED televizor QN85B s úhlopříčkou 55“ za doporučenou maloobchodní cenu 37 990 Kč a chladničku Side-by-Side o objemu 634 l série RS8000 za doporučenou maloobchodní cenu 31 990 Kč, nezaplatíte za celkový nákup 118 970 Kč, ale pouze 86 981 Kč s tím, že chladnička vás vyjde na pouhou korunu.

Jedna sleva nestačí, je tu i další

Ale to není vše! U vybraných produktů, tentokrát včetně Galaxy S22, pak můžete získat až 15 % ceny zpět formou bodů Samsung Rewards, které můžete uplatnit jako slevu na příští nákup na e-shopu samsung.cz. Obě slevy, tedy nákup tří produktů s nejlevnějším z nich za pouhou korunu, a bonus na další nákup na samsung.cz, navíc můžete kombinovat.

Jak fungují Samsung Rewards body? Nejprve se musíte na webu samsung.cz přihlásit ke svému účtu Samsung Account. Za každý nákup uskutečněný na e-shopu samsung.cz se vám po 14 dnech od doručení produktu automaticky přičtou body v hodnotě bonusu. Před dalším nákupem se jenom musíte ujistit, že jste přihlášeni do svého účtu Samsung Account. Během platby se program Samsung Rewards zobrazí jako jedna z platebních metod. Rozhodněte se, kolik bodů chcete použít a potvrdíte. Po vykonání platby se sleva uplatní.

Slevové akce Samsung Unlocked a Samsung Rewards, kdy při nákupu tří produktů na e-shopu samsung.cz získáte nejlevnější za pouhou 1 Kč, a k vybraným produktům můžete získat bonus v podobě 10 nebo 15 % ceny pro příští nákup na samsung.cz, probíhá pouze od pondělí 30. května 2022 do neděle 5. června 2022. Více informací a podrobné podmínky akce naleznete na www.samsung.com/cz/offer/samsung-unlocked.