Kde, co a jak? Pozorně sledujte a zvykejte si na nový „epický standard“. Smartphony řady Samsungy Galaxy S22 záměrně porušují hned 22 pravidel: https://www.samsung.com/cz/22-pravidel.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Když si pořídíte některý z telefonů Samsung Galaxy S22, rozhodně nebudete mít smartphone zaměnitelný s jakýmkoli jiným. Základní model je jedním z nejkompaktnějších top modelů na trhu. Oproti loňskému Galaxy S21 je navíc o něco nižší, užší a je také nepatrně štíhlejší. A takto atraktivní BMI má jen velmi málo telefonů na trhu.

I nabíjení je u Galaxy S22 mnohem rychlejší. U Galaxy S22+ dobijete polovinu baterie zhruba za 20 minut, u Galaxy S22 Ultra bude z nuly na padesáti procentech za půl hodiny. U nové řady se můžete spolehnout také na certifikovanou voděodolnost IP68, která zaručuje, že telefon vydrží po dobu 30 minut až jeden a půl metru pod vodní hladinou.

A co dotykové pero?

Možná si myslíte, že u telefonů není potřeba. Jenže stylus S Pen vás okamžitě přesvědčí o opaku. Stačí pár tahů virtuálním štětcem, propiskou nebo tužkou, a hned bude mít jasno, co vám celá léta chybělo. Míváte problém s poškrábaným displejem na mobilu? Samsungy řady Galaxy S22 mají exkluzivně k dispozici odolné sklo Corning Gorilla Glass Victus+, které zaručuje, že se displeje jen tak snadno nepoškrábou.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Přímé slunce obvykle brání sledování obsahu na displeji, ne tak u Galaxy S22. Využívá totiž Dynamic AMOLED 2X displeje, které mají v automatickém režimu svítivost až 1 750 nitů, takže i na přímém slunci v letní výhni na displeji vše bez jakýchkoliv problémů přečtete. Zapomeňte také na nepoužitelný zoom u fotoaparátu. Celá řada Galaxy S22 nabízí teleobjektivy s 3× optickým přiblížením, Ultra nabídne dokonce druhý teleobjektiv s 10× zoomem. Kamera není omezena na jeden záběr, v režimu Pohled režiséra můžete do jednoho záběru dostat váš obličej pomocí selfie kamerky a scénu nasnímanou jedním ze zadních fotoaparátů. Mezi objektivy můžete plynule přepínat.

Proměňte noční fotografování v umění

Při nočním focení se už nemusíte obávat rozmazaných snímků. Díky slučování devíti pixelů do jednoho se ze 108Mpx snímače Galaxy S22 Ultra stane noční lovec. A kvalita předního fotoaparátu? Řada Galaxy S22 dostala do výbavy průstřelové selfie kamerky, které dokáží pořídit nejen skupinová selfie, ale také selfíčka za absolutní tmy. S těmito telefony navíc natočíte stabilní video i bez stativu. Mají totiž optickou stabilizaci doplněnou superstabilním režimem.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Že jsou některé telefony předražené? To možná ano, ale u Samsungu si zaplatíte přesně za to, co dostanete. Řada Galaxy S22 je odstupňována podle rozměrů i koncové ceny. Pokud si vystačíte s menším kompaktnějším top modelem, nemusíte u Galaxy S22 příliš utrácet. Ty nejnáročnější zase hravě uspokojí našlapaný Galaxy S22 Ultra se zabudovaným stylusem S Pen. Inu, každý si najde to své. Díky aplikaci SmartSwitch pak není přesun dat ze starého do nového telefonu noční můrou. Stačí si vybrat druh připojení (kabelem nebo bezdrátově) a propojit staré zařízení a váš nový Samsung.

Pokud se vám Galaxy S22 zalíbil, nepromeškejte jedinečnou šanci si jej nyní předobjednat a získat bonusy v hodnotě až 10 999 Kč.

Autor: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Jen jeden den… akční nabídka, co se jen tak nevidí

A pro ty z vás, kteří toužíte po dalších zařízeních od Samsungu, dnes 22. 2. 2022 máte výjimečnou příležitost! Samsung na svém oficiálním e-shopu samsung.cz nabízí 22 vybraných produktů s 22% slevou. A pokud chcete slevu ještě větší, něco vyhrát a zároveň se pobavit, sledujte na Facebooku Samsungu livestream #SamsungFutureStore. Moderovat jej bude Sajfa, přijde Martin Creep, Diviška a těšit se můžete také na vtipy od Simona Comedy.