Rychlé půjčky jinak přezdívané jako půjčky ještě dnes. Jejich název je poměrně jasně vypovídající. Během velice krátkého okamžiku můžete získat peníze obratem a na cokoliv. Hned na úvod je třeba zmínit, jaké jsou vlastně výhody takových úvěrových produktů.

Výhody rychlé půjčky

V první řadě je to určitě rychlost vyřízení. V ideálním případě můžete obdržet peníze ještě tentýž den, takže vhodné řešení pro ty, kdo na finance opravdu spěchají. K rychlosti vyplacení přispívá primárně možnost vyřízení na internetu. Online žádost odešlete a během krátké chvíle máte výsledek. Ve výčtu kladů by šlo pochopitelně pokračovat.

  • Minimální administrativní nároky
  • Vysoká dostupnost pro všechny skupiny žadatelů
  • Peníze na cokoliv 

Nevýhody rychlé půjčky

Půjčka ještě dnes má bezpochyby i svá negativa. Tím zásadním je velikost úrokové sazby, která je obvykle větší nežli u klasických bankovních půjček. Je to ale daň za to, že peníze získáte obratem během několika hodin po žádosti.

Na co si dát pozor?

Rychlá půjčka je praktickým a přínosným pomocníkem, musíte ovšem vědět, na co si dát pozor, abyste se nespálili. Například využívejte úvěrových produktů majících přehledné obchodní podmínky. V ideálním případě hledejte smlouvy k nahlédnutí, které si můžete doma v klidu prostudovat. Součástí takových podmínek by měly být i všechny sankční poplatky. Zkrátka, abyste nebyli překvapeni žádnými ALE.

  • Nepleťte si klasický úrok s hodnotou RPSN
  • Pozor na pravidla předkládaných bonusů
  • Promyslete si výhodnost doplňkových pojištění

Půjčka ještě dnes v praxi

Chcete-li zvolit rychlou půjčku, vsaďte například na osvědčenou a prověřenou kvalitu, kterou představuje krátkodobá půjčka zaplo.cz, u níž můžete v rámci opakované půjčky získat až 30 000 Kč se splatností na 30 dnů. Ti, kdo chtějí více peněz mohou vyzkoušet speciální model úvěrování zvaný Zonky. Půjčka od lidí, s níž se pojí patřičná anonymita a silná komunita. Kapitolou samou o sobě je speciální agregátor, s pomocí něhož oslovíte více společností naráz a pak si jen vyberete dle vlastních preferencí. Jeho název je Půjčka24.

Srovnání půjček vám v mnohém pomůže

Jestliže se nechcete spálit v rámci rychlé půjčky, potom vsaďte na důkladné srovnání takových úvěrových produktů na trhu. Jedině tak se dopravujete k výhodnému řešení s transparentními podmínkami. Nápomocen vám bude srovnávací portál OKfin.cz sdružující rychlé půjčky.