Hlavním důvodem proč zahájit slevy dřív než jindy je přilákat zákazníky, kteří obvykle nakupují až v povánočních výprodejích. Levněji pořídíte jídlo, bytové doplňky, nábytek, hračky, oblečení a sportovní potřeby.

Kika

Předvánoční slevy trvají do 24. 12. Každý den je sleva na jiný druh zboží. Slevy jsou v rozmezí od 13 do 30 %. Mimoto jsou některé výrobky zlevněny až o 38 %.

Lidl

Zákazníkům nabízí každý týden zajímavé produkty za snížené ceny, zboží tematicky přizpůsobuje – nyní jde o sortiment z akce »Luxus pro všechny«.

Jysk

Jysk zahájil velký vánoční výprodej včera. Slevy potrvají do 24. 12. Vybrané výrobky pořídíte i za polovic. Od přikrývek a povlečení, přes ručníky a koupelnové doplňky, až nábytek. Nejzajímavější slevy jsou u dekorativního zboží.

Hervis

Klasický zimní výprodej zahájí až po Vánocích, ale už teď můžete se slevou koupit zimní sortiment – lyže, bundy, boty a helmy. Slevy jsou až o 50 %, ale jen do 14. 12.

Globus Hypermarkety

Globus nabízejí slevové zboží ode dneška. Výprodej a slevy 30 – 70 % se budou týkat zhruba 15 tisíc položek z podzimní a zimní kolekce pánské, dámské a dětské konfekce, prádla, bytového textilu, obuvi a značkového zboží ve sport a jeans shopu.

Spar a Interspar

Vánoční výprodeje ve Sparu začínají ve středu 16. prosince. Do obchodu se můžete vypravit na výprodej hraček, oblečení a sportovních potřeb. Přehled největších slev najdete ale v letáku příští týden.

Albert

Již nyní můžete mít dárky a hračky se slevou ve výši až 50 %. Před Vánoci jsou připraveny slevy na elektroniku a domácí spotřebiče ve výši až 40 %. O 30 % levněji mohou zákazníci koupit i oblečení, kosmetické balíčky, či dárková balení alkoholu.451963:gallery:true:true