ONLINE CHAT
Dobry den, rada by vedela, zda moje dcera nar. 20.12.1976 si v blizke dobe najde praci. Diky.(Dagmar)
Foto
Dobrý den, děkuji za dotazy, toto je bohužel poslední otázka, na kterou odpovídám. Moc mě těšilo s Vámi chatovat. Dagmar, do svých narozenin by dcera měla provést důkladnou inventuru dosavadního života a připustit si, že neděláme chyby, ale sbíráme zkušenosti. Vaše dcera má před sebou rok, ve kterém je dobré začít nové věci, ve kterých může projevit nejvíc své osobnosti,originality. Dcera by neměla dopustit situace, ve kterých by ji někdo obviňoval nebo s ní manipuloval. Svou budoucnost si tvoří právě teď a je dostatečně silná a odvážná, aby se nemusela bát toho, že neunese neúspěch. O svou dceru nemusíte mít strach, brzy uvidíte, že sama ví nejlépe, po čem touží. Vaše důvěra, vaše láska, která miluje, ale neřeší, jí dává sílu a sebedůvěru. Tímto Vaší dceři přeji velmi úspěšný rok plný nových začátků.
Dobrý den paní Zdenko, chtěl bych se zeptat, jak vidíte moji budoucnost. Nyní se mi nedaří, velice děkuji za Vaši odpověď. 7.12.1983 Brno(Martin)
Foto
Dobrý večer, Martine, gratuluji Vám k narozeninám. Během svého života jste zřejmě již přišel na to, že úspěch nikdy nepřijde sám a o materiální zajištění je nutno bojovat. Vaši silnou stránkou se může stát upřímnost, pravdivost a především žít prostě a přirozeně. Optimismem a velkorysostí můžete mít silný vliv na druhé. V letošním roce Vás může přivést k rozumu poznaná nutnost naučit se nepřetěžovat se a nerozrušovat své nervya uvědomit si, že to, že miluji dostatek, je v pořádku, ale bez opravdového hlubšího zájmu o druhé lidi si můžete sám vytvářet překážky. Pod záminkou lidem pomáhat není dobré za ně rozhodovat a vnímat je jako svoje služebníky. Přeji Vám v příštím roce nalezení potěšení z přijaté odpovědnosti za vztah, které vytváříte v soukromém i pracovním životě. Celkově jste v roce vybírání, rozhodování a proto Vám přeji šťastnou ruku.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký bude pro mě příští rok co se týká vztahů, najdu partnera. (17.8.1965) Děkuji za odpověď Jana(Jaňula)
Foto
Milá Jano, po jakých cestách chodíte, takové pocestné potkáváte. Své přirozené vedoucí postavení ve vztahu je dobré prokazovat maximálně diplomaticky, jednat jako vůdce ještě neznamená dělat si, co chcete. V současné době Vám při využití příležitostí k seznámení doporučuji dát do rovnováhy získání si respektu a spolupráce. Tím, jak bude narůstat Vaše sebeuvědomění a respekt k sobě, může vám být způsob nekonvenčního seznámení sympatický a jakmile dojde k seznámení, doporučuji nespěchat, nechat možnosti, aby se mohly samy vyvíjet. Užívejte si společensky bohatý rok a navazujte kontakty, hledejte známosti, ale netlačte na pilu.
me rodne čislo je 475518475 bude mit moje dcera druhe ditě? a něco o zdravi děkuji (miluše)
Foto
Milá Miluše, co když to, jestli bude nebo nebude druhé dítě, není zas až tak otázka pro Vaši dceru, jako spíš pro Vás osobně? Nyní je třeba, abyste byla maximálně realistická ohledně života Vaší dcery a udělala maximum pro harmonické spojení s Vaší dcerou a jejími blízkými.
Dobrý den,narodila jsem se 27.6.1966 a chtěla bych vědět,co mě čeká v příštím roce.Děkuji(Pavla T.)
Foto
Přeji Vám pěkný podvečer Pavlo. Vaší silnou stránkou je schopnost používat intuici, s přihlédnutím k době po 34.narozeninách, je potřeba si uvědomit, od čeho je dobré se osvobodit a nedívat se zpět, aby se nemsuely opakovat eventuelní nepříjemné zkušenosti. jenom to, co si umíte představit, je možné. Jasně si formulujte, co je Vám nepříjemné u druhých, protože to jsou témata, která nyní bude třeba vyřešit. To, co máme sami zvládnuté, dokážeme u jiných lidí tolerovat. Co nejvěcněji bez zbytečných emocí se vyjadřovat především v situacích, kdy budete kolem sebe vnímat neupřímnost, záludnost druhých lidí, to, jak si lidé škodí. Právě v těchto situacích se naučte ovládat a sdělovat své pocity tak, aby okolí bylo schopné jim naslouchat. Po 27.12. sama uvidíte, jakými konrkétními událostmi bude kulminovat Váš osobní letošní rok, ve kterém, jestliže jste byla nápomocná druhým a dokázala jste se dočasně vzdát pohodlí a přispívat k harmonizování atmosféry v rodině i na pracovišti, potom Vás až do narozenin roku 2013 čeká zajímavá nabídka dobře finančně ohodnocené práci. Tento rok zvýšeného duševního napětí je pro Vás zkouškou, zda si sebe natolik vážíte, že se nemusíte přepínat a snažit se všem zavděčit.
Dobry den!Co me prosim čeká v práci,partnerství a ve financích?Jana nar.17.11.1957 v 17 hodin.Děkuji.(Jankasta)
Foto
Dobrý den, Jano, současná doba může zrcadlit události Vašeho 44.roku života, nyní je třeba prokázat odvahu, kde budete mít ocit, že překračujete své vlastní meze. Tam, kde dokážete samu sebe překonávat, může vztah i práce vydržet, důležité pro Vás bude, abyste nyní uvedla ve známost, co skutečně chcete a na čem Vám záleží. Dříve, nežli převezmete odpovědnost za svá rozhodnutí, tak si uvědomit nejdůležitější okamžiky v těchto oblastech (partnerství, práce, peníze). Zejména je zde vidět, že k rozhodnutí Vás nidko nenutí, ani nemůže. Vybíráte si je sama. Pokuste se problémové diskuze vést diplomaticky, zjm. láska se nyní vyvíjí logicky, na základě předchozích událostí. Upřímnost a pravdivost jsou Vaší největší oporou. K sobě upřímný člověk vidí věci takové, jaké jsou, a ne takové, jaké by je chtěl mít. Přeji Vám hodně štěstí v roce příznivém pro šťastná setkání a úmluvy všeho druhu. Po eventuelním citovém odcizení může nastat oživení vztahu s velkým nárůstem odpovědnosti pro obě strany. Vaše životní číslo 5 je číslo života plného změn a střídání nových setkání a zkušeností, takže je pro Vás posilující v hledání stále něčeho nového nevidět svoji nestálost, ale touhu po objevování nových zkušeností.
Řekněte mi,prosím,co mne čeká příští rok v lásce? Narodila jsem se 29.10.1961,děkuji Jana(jana s.)
Foto
Dobrý podvečer, Jani. V lásce byste si sama mohla vytvářet překážky svojí potřebou mít situaci pod kontrolou, takže si zkuste uvědomit, jaké okolnosti v citovém životě jste prožívala v roce svých 40.narozenin, a co je ve Vašich silách změnit, aby se okolnosti neopakovaly. Uvědomte si svá neuskutečněná přání a přijměte skutečnost, že přání, která nebudou uspokojovat také Vaše duchovní potřeby, byste musela zařadit mezi nesplněná přání. Důležité je pro Vás přihlížet k vlastním pocitům a silou vůle se dokázat ovládat a domýšlet důsledky svých slov. Hlavním tématem letošního roku pro Vás je uvědomnění si, že život, jaký vedeme, je vše, co máme, a upřímně sama sobě přiznat, co si od partnerství slibujete. Věříte tomu, že máte partnerovi skutečně co nabídnout, nebo jde o obavu ze samoty?Jakmile se zbavíte všeho, čím si ve vztazích nejvíce škodíte, ocitnete se opět na prahu nového vztahu.
28.3.1975 ve 4.25 ráno Frýdek-Místek. Najdu si životní partnerku a za jak dlouho?(pupkin)
Foto
Zdravím Vás.Jestliže dovolujete své ctižádosti po materiálním úspěchu, aby ovládala i Váš citový život, tak zřejmě ještě do narozenin v r.2013 budete procházet uvědomováním si toho, že vše se koupit nedá. Nepochopení tohotomůže přinášet osamocení nebo odmítání partnerkami, takže je před Vámi výzva začít realizovat přehodnocení dosavadního života. Jestliže jste se v průběhu předchozích 5 let nepoučil, mohly by se minulé zkušenosti znovu opakovat. Téma Vašeho příštího roku je znovunalezení důvěry a oddanosti k rodině a hlubšího přihlížení k vlastním pocitům. Vaše nastartování nového způsobu života ovlivní další 3 roky života. Sňatek či trvalejší vztah lze předpokládat v roce 2014.
Podaří se nám v příštím roce vymanit se z dluhů, potřebujeme, aby se buď pronajala nebo prodala naše nemovitost?Děkuji velice, Hanka,(nar.12.11.1963)(Hanka)
Foto
Pěkný den, Hanko. Vaše životní cesta je cesta odovědnosti, neustálého uvědomování si, zda nepřebíráte odpovědnost za životy druhých lidí. Rodinný a partnerský život je pro Vás natolik důležitý, že z potřeby lidem pomáhat se můžete event. do tíživé finanční situace dostat díky své potřebě být užitečná. Jelikož o narozeninách letošního roku jste začala rok příznivý pro podnikání něčeho nového a také pro upravení osobního života, tak se změna tíživé finanční situace dá předpokládat, možná je také změna práce či bydliště. Zřejmě bude třeba počkat se zásadním rozhodnutím, které si budete moci dovolit učinit sama bez ovlivňování druhými lidmi. Máte před sebou rok odpovědnosti především sama za sebe a svá rozhodnutí.
Datum narození 9.8.1966,prosím o vypracování horoskopu. Co mě čeká,na co si mám dát pozor?(Lenka)
Foto
Dobrý den, zdravím čtenáře Blesku. Lenko, Vaše životní číslo je číslo 3, směr Vaší cesty je hledání radisti ze života. Mezi lidmi, které budete potkávat, budou noví přátelém skrze ně k Vám budou přicházet nové myšlenky. Zajímavé je pro Vás vše, co podněcuje představivost, přesto je však dobré uvědomit si, zda zbytečně nemrháte silami. Od letošních narozenin do narozenin roku 2013 ke zkušenostem s číslem 3 prožíváte rok pod vibrací čísla 4, který vybízí k opatrnosti a dobré organizaci práce. Můžete tento rok vnímat jako náročný, proto je třeba nepotlačovat city a být opatrná na zdraví.